MotoGP 17 vásárlás (Xbox One)

  • Platform Platform: Xbox One
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Elfogyott
  • Jótállás Jótállás: 12 + 12 hónap
Bruttó ár: 5990 Ft
Elfogyott
Korhatár
Korhatár
3 év felettieknek

Légy részese a legújabb motoros versenyekbe a MotoGP 17-el! Vár az aszfalt, a kihívásokkal teli pályák és egy páratlan kampány mód, amely még több izgalommal vár rád. Légy részese az újabb motoros szimulációnak és ismerd mg a legújabb motorokat!

A MotoGP 17 során a 2017-es szezon motorosaként kell majd helytállnod. A folyamatosan fejlődő szimuláció legújabb részében még realisztikusabb és még izgalmasabb élmények várnak Rád az aszfalton. Az új modellel a versenyek követelményei magasak és kihívásokkal teliek lesznek. A kampány módban kipróbálhatod magad Red Bull Rookie-ként, így felküzdheted magad a ranglétra aljáról. A játék emellett tartalmaz online kompetitív módot is, melyben összemérheted a tudásod a többi online motorossal és a csúcsra törhetsz az online erában is.

Pattanj motorra és kezdj őrült száguldásba a különféle kihívásokkal teli pályákon! Várnak a legújabb versenyek a MotoGP 17 aszfaltján. Számtalan motor, különféle pályák és a legizgalmasabb versenyek várnak Rád az újabb játékkal!

MotoGP ™ eSport bajnokság
a Dorna Sports közreműködésével otthonában!
 
A Sony PlayStation® 4 exkluzív, közvetlen kapcsolatot biztosít a MotoGP™ eSport bajnokságban való versenyzéshez hét online "rendezvénnyel" időfutamok formájában. A 16 leggyorsabb játékos meghívást kap, hogy tesztelje képességeit az első élő eseményen Valenciában, közvetlenül a MotoGP ™ szezonzáró előtt, közelebb kerülve a fődíjhoz, ami egy BMW M240!