MotoGP 17 előrendelés (Xbox One)

MotoGP 17

Előrendelhető


Bruttó ár:   14990Ft

Kosárba

Légy részese a legújabb motoros versenyekbe a MotoGP 17-el! Vár az aszfalt, a kihívásokkal teli pályák és egy páratlan kampány mód, amely még több izgalommal vár rád. Légy részese az újabb motoros szimulációnak és ismerd mg a legújabb motorokat!

A MotoGP 17 során a 2017-es szezon motorosaként kell majd helytállnod. A folyamatosan fejlődő szimuláció legújabb részében még realisztikusabb és még izgalmasabb élmények várnak Rád az aszfalton. Az új modellel a versenyek követelményei magasak és kihívásokkal teliek lesznek. A kampány módban kipróbálhatod magad Red Bull Rookie-ként, így felküzdheted magad a ranglétra aljáról. A játék emellett tartalmaz online kompetitív módot is, melyben összemérheted a tudásod a többi online motorossal és a csúcsra törhetsz az online erában is.

Pattanj motorra és kezdj őrült száguldásba a különféle kihívásokkal teli pályákon! Várnak a legújabb versenyek a MotoGP 17 aszfaltján. Számtalan motor, különféle pályák és a legizgalmasabb versenyek várnak Rád az újabb játékkal!