Videojátékbolt.hu

MXGP3 vásárlás (Xbox One)

  • Platform Platform: Xbox One
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Elfogyott
  • Jótállás Jótállás: 12 + 12 hónap
Bruttó ár: 5990 Ft
Elfogyott
Korhatár
Korhatár
3 év felettieknek

Az MXGP széria most folytatást kap! A Milestone újabb MXGP játékkal rukkol elő, mely nem csak egyszerűen továbbviszi az eddigi élményt, de jelentős mértékben ki is bővíti azt. Vár a töménytelen sárdagasztás, a leggyorsabb motorok és a rengeteg izgalom az MXGP 3-al!

A játék ezúttal is a nagyobb közönséget célozza, de tele van komoly szimulációs elemekkel. Mindez az Unreal Engine 4 használatának is köszönhető, amely a szimulált élményt egy magasabb szintre emeli, mint a sorozat eddigi részeiben volt tapasztalható. A kampány mód mellett számos személyre szabható elem is vár rád, ezzel kibővítve az élmények tárházát.

A játékban immáron helyet kapó változó időjárás a pályákat is befolyásolja, így ha a futam közepén elkezd esni az eső, akkor a talaj változásai miatt változni fog a vezetési élmény is. A pályát ráadásul más tényezők is befolyásolják, ugyanis a használattól is megváltozik a talaj, ahogy végigfutnak rajta a motorok. A játékban feltűnnek a korábbi játékok csapatai és versenyzői, de helyet kapnak újak is. A változó időjárás mellett az Unreal Engine gondoskodik az eddigieknél klasszisokkal jobb grafikáról is.

Pattanj nyeregbe és irány a pálya, hogy az elsők között dagaszthasd az MXGP széria sarait! Fedezd fel az újdonságokat, élvezd a magasabb szintű szimulációt és a vérbeli crossmotor versenyeket! A Milestone új játéka most még több élménnyel vár!