Wolfenstein Youngblood

Wolfenstein Youngblood |  Megjelenés: 2019.07.26.

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One | PC | Nintendo Switch

A népszerű Wolfenstein sorozat még nem állt meg, egy újabb kalandra hív minden játékost a Wolfenstein Youngblood. Bár a játék nem a sorozat fő szálát viszi tovább, hanem egy kitérőre invitál, a fejlesztők gondoskodtak róla, hogy kellően tartalmas legyen, és vissza hívja a játékosokat egy újabb ütközetre a nácik ellen, melyben a tét nem kicsi!

Új vérfrissítés a szériában.

Térj vissza 1980-as évekbe, 20 évvel a Wolfenstein II: The New Colossus eseményei után. B. J. Blazkowicz-ot elrabolták, így a feladat adott, megtalálni a férfit. A szerepre nem más, mint ikerlányai jelentkeznek, akik az idő alatt megnőttek és veszélyessé váltak annyira, hogy felvehessék a harcot a nácik ellen. Indulj el Párizsba és szabadítsd ki az ikrek apját, miközben a nácikkkal is keményen elbánsz.

Wolfenstein Youngblood

A leghosszabb Wolfenstein!

A játék számos újdonságot tartalmaz a sorozat régebbi részeihez képest. Most először megjelennek a szintek, és a harcok által szerzett tapasztalattal tovább fejlesztheted a karakteredet. A történet eközben nem lineáris. Te döntheted el, hogy mikor melyik küldetésbe akarsz belevágni, legyen az fő vagy egy mellékküldetés. Ennek tetejébe még a játék ideje is hosszabb lesz, mint az előző részek. Járd be szabadon Párizs utcáit!

Párosan szép az élet

A játékot úgy találták ki, hogy végig viheted egyedül is, vagy egy barátoddal online. Egyszemélyes módban kiválaszthatod, hogy Jess vagy Soph alakját szeretnéd magadra ölteni, miközben a másik ikerlányt a gép fogja irányítani. Bárhogy is alakuljon, soha nem leszel egyedül, mert társad mindig veled lesz, így együtt küzdve át magatokat a kalandokon és a számtalan veszélyen, ami rád és a lányokra fog várni.

1980 és német uralom?

A játék egy alternatív világban játszódik, ahol a második Világháborút Németország nyerte meg, ezzel egész Európát most rettegésben tartja a fejlett náci haderő. Ellenfeleid nem csak a szokványos hús-vér katonákból fognak állni. Lesznek hatalmas robotpáncélt viselő ellenfelek, és tüzet okádó hatalmas kutyarobotok is, miközben Te egy fegyverrel állsz ki ellenük. Megvan benned a bátorság, hogy szembenézz a nácik legfélelmetesebb teremtményeivel, miközben Blazkowicz után kutatsz?

Wolfenstein Youngblood |  Megjelenés: 2019.07.26.

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One | PC | Nintendo Switch