Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint |  Megjelenés: 2019.10.04.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Ultimate Edition: PS4 | Xbox One

Ultimate Edition + szobor: PS4 | Xbox One

Az elit Ghost alakulatot most még veszélyesebb küldetésre hívják, ahol ellenfeleik szintén jól képzett harcosok lesznek a Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint-ban. A történet a Wildlands után folytatódik, szoros kapcsolatban nem állnak egymással, így újak is belevághatnak a kalandba az előző rész ismeretei nélkül. A következő részben nem csak ellenfeleid lesznek erősebbek, de a túlélés és a rejtőzködés is nagyobb hangsúlyt kap. Vágj bele életed legkeményebb csatájába!

Bevetés az Aurora szigeten!

Az ellenség a Ghost csapatból vált ki, és embereivel felvették a Farkas nevet. Cole ugyanazt az edzést kapta, amit a többi Ghost tag, ezzel komoly ellenféllé válva. Cole megszállja csapatával az Aurora szigetet, melyen high tech, automatizált hadigépeket gyártanak. A sziget felszabadításáért folytatott akció azonban kudarcba fullad, csupán egy maroknyi ember maradt, akik megállíthatják Cole-t, miközben a Skell Tech embereit is ki kell menekíteniük.

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint

Hasonló játékmenet egy új körítésben

Most is nekivághatsz a kalandnak 3 társaddal, de egyedül is haladhatsz. Felderítheted drónnal a területet és eldöntheted, hogy a csendes lopakodással, vagy a gyors tűzharccal tervezed megrohamozni az épületet. Most 4 karakterosztály közül választhatsz, akik egyedi képeségekkel és felszerelésekkel rendelkeznek, valamint egymástól függetlenül fejlődnek. Ezek között szabadon váltogathatsz a táborban, hatalmas teret adva, amikor csapatban indulsz bevetésre.

Változatos sziget

Hatalmas és változatos helyen járkálhatsz szabadon, ahol nincs megkötve a kezed. Te döntöd el mely küldetésekre fordítasz energiát, melyekből egyszerre többet is teljesíthetsz. Magán a helyszínen számos eltérő területet fedezhetsz fel. A szigeten van dzsungel, mocsár, mákmező, sivatag és ezeken kívül még egy vulkán is. Drónok rajai pásztázzák a környéket a magasból, miközben a felszínen önjáró tankok várják a betolakodókat.

Nagyobb hangsúlyon a túlélésen

Most a sárral bekenve jobban elrejtőzhetsz a környezetedben az ellenség elől, eközben az óvatlan mozgás közben keletkezett sérülésekért drága árat fizetsz. Egy láb sérüléssel lassabban fogsz haladni, ha éhes leszel, akkor nem tudsz pontosan célozni, míg más sérülések a mozgásban fognak korlátozni. Másik újdonság a játékban a raid harc, és az Ubisoft garantálja, hogy később további történeteket tesz elérhetővé és időszakos eventek is lesznek. A játék még évekig visszahívja a játékosokat a folyamatosan érkező tartalmakkal, melyek között lesznek ingyenesek is!

Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint |  Megjelenés: 2019.10.04.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Ultimate Edition: PS4 | Xbox One

Ultimate Edition + szobor: PS4 | Xbox One