Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 |  Megjelenés: 2019.06.28.

Standard Edition: Nintendo Switch

Limited Edition: Nintendo Switch

A népszerű Super Mario Maker immáron elérhető a Nintendo új hibrid konzoljain is! A második rész tengernyi újítást tartalmaz az előző részhez képest, melyben hihetetlen szabadságod van a pályák létrehozásában. Minden eszköz adott, hogy létrehozd a legbonyolultabb és legtrükkösebb pályákat, amit csak kitalálhatsz, de online téren is rengeteg móka vár rád, garantálva, hogy még évek után sem fogod megunni.

Építkezés mellett történet mód is vár!

A történet mód ideális azoknak is, akiknek kell egy kis ihlet, mielőtt pálya teremtésbe fognának. Itt Peach hercegnő várát kell felépítenie Maroinak. A munkások nem tudnak haladni a munkálatokkal, mert nincs meg hozzá a pénz, Marionak ebben kell segédkeznie. A Coinokat a hirdetőtáblán található feladatok teljesítésével szerezheted meg, a végére nem csak számtalan kalandon leszel túl, de a vár is teljes pompájában fog állni.

Super Mario Maker 2

Immár minden adott a teremtéshez!

Számtalan régi és új elem található meg a játékban, amitől csak még egyedibbé teheted munkáidat. Most helyet kapott a lejtő is, így kedvedre csúszkálhatsz kedvenceddel. Elhelyezhetsz különféle kapcsolókat vagy állíthatod a víz magasságát, valamint az idő gyorsaságát is szakaszokra lebontva. Ráadásul te döntheted el, hogy 2D vagy 3D-s pályát szeretnél e teremteni. Mindezeken felül még az ellenségeket is elhelyezheted, legyen az egy kicsi, vagy hatalmas boss!

Hol legyen a pálya?

Te dönthetsz arról is, hogy sivatagi, havas, erdős vagy fent az égben legyen a pályád. Ezek a részek új zenét is tartalmaznak. Nappal a Dühös nap elől is menekülnöd kell, addig az éjszakai módban nem csak este lesz, de számos furcsaság is történhet, így éjjel találkozhatsz lebegő gombával, kevesebb fénnyel vagy akár homokviharral is. Készülj fel arra is, hogy néhány tárgy még meg is változtathatja ilyenkor az alakját!

Ilyen multiplayerben még nem volt részed!

Megoszthatod másokkal a pályáidat, és a mások által létrehozott pályákat kipróbálhatod Te is. Lehetőség van közös játékra, melyben 4-en vehettek részt. Versenyezhettek egymás ellen, ahol az győz, aki előbb célba ér. Egy másik változatnál összefoghattok, és közös erővel kell túljutnotok az adott részen, itt ha valaki átmegy a célon, a többiek is ugyanúgy megkapják a pontokat. Nem csak a versenyhez, az építkezésekhez is csatlakozhat egy társad, így akár közös erővel is létrehozhatjátok a pályákat.

Super Mario Maker 2 |  Megjelenés: 2019.06.28.

Standard Edition: Nintendo Switch

Limited Edition: Nintendo Switch