Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order |  Megjelenés: 2019.11.15.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Most Te is részese lehetsz a Star Wars történetének a Star Wars Jedi: Fallen Order játék segítségével! Lépj be a történelem legsötétebb idejébe, amikor a gonosz hatalma óriási, és a jók kénytelenek bujkálni. A Respawn most egy teljesen új fajta játékot hozott létre, melynek központi szála maga a történet, és az egyjátékos mód. Ismerd meg milyen volt Jedinek lenni!

Milyen a világ, amikor a Sithek uralkodnak?

Most közelebbről is megismerheted a Star Wars történelem legsötétebb óráit. A történet a 3.rész eseményeit veszi fel és viszi tovább, amikor is érvénybe lép a 66-os parancs, vagyis a Jedik kiirtása. A főszereplő Cal Kestis, egy Jedi tanonc, aki kénytelen egy nap az Erőhöz folyamodni, és ezzel lebuktatnia magát. Ezzel megkezdődik egy véget nem érő menekülés sok kalanddal és titkokkal megfűszerezve, miközben számtalan bolygóra juthatsz el.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Kiben bízhatsz?

A galaxisban való utazás közben nem csak rossz fiúkkal fogsz találkozni, számtalan szövetségessel és ismerős hőssel is összefutsz. Ne feledd, légy mindig résen, mert soha nem tudhatod ki készül az életedre törni. Legjobb barátod egy kis droid, BD-1 végig veled fog tartani. Hasznos társad lesz a kalandokban, mert segítségével képes leszel túljutni a számos logikai akadályon, ami az utatokba kerül.

Irányítsd az Erőt!

Jedi tanoncként közelharcra kell számítanod, ahol látványos fénykard harcokat fogsz megvívni. A harcrendszert úgy hozták létre, hogy a rajongók is boldogulhassanak benne, de közben kellő mélységgel is rendelkezik a komolyabb játékosok számára. A harcok által fénykardod folyamatosan fejlesztheted. A csatákban nem csak kardodat, de az Erőt is bevetheted, melyeket akár kombinálhatsz is a harcok közben.

Nincs mikrotranzakció, helyette tartalmas egyjátékos kampány!

A játék nem fog tartalmazni semmilyen vásárlási tartalmat és ez később sem fog megváltozni. Minden plusz tartalom, ami a játékban megjelenik, legyenek azok a skinek, ingyen elérhető lesz mindenki számára, plusz költség nélkül. Ez pedig egy dolgot jelent: A Respawn egy hosszú és tartalmas történetet ad neked, melybe újra visszakívánkozol, miután végig vitted a játékot.

Star Wars Jedi: Fallen Order |  Megjelenés: 2019.11.15.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One