Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2  |  Megjelenés: 2017.11.17.

Standard Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One | PC

Elite Trooper Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One

Vesd magad újra a legnagyobb úrcsaták és fénykard-párbajok közepébe! Vár a Star Wars Battlefront II a legújabb Csillagok háborúja-élményekkel! Térj vissza kedvenc univerzumodba, hogy véletlenül se maradj le a legújabb eseményekről és izgalmakról, amelyet a játék ígér mindazoknak, akik folytatni szeretnék.

 

A birodalom katonája

A játékban Iden Versio parancsnokot irányíthatod. Az ő feladata, hogy a Birodalom Különleges Egységét irányítsa. A második Halálcsillag pusztulását követően azonban az osztag tanácstalanná válik. Iden feladata, hogy kitalálja, mi legyen a következő lépés. A döntése pedig elhozza a polgárháborút a Birodalomba.

Star Wars: Battlefront 2

Legendás szereplők

Akárcsak az első részben, ezúttal is belefuthatsz a filmek legendás alakjaival, mint Yoda, Darth Maul, vagy Vader nagyúr. A játék során ráadásul nem kevés dolgod is lesz velük, mivel hiszen a háborúnak még mindig nincs vége. Azonban ha felveszed a kesztyűt, akkor talán végre pontot tehetsz majd az ügy végére és eljöhet a béka kora.

Éld át a legendákat

A Battlefront 2-vel vár a legnagyobb multiplayer aréna is. A játékmódban ellátogathatsz a Star Wars legismertebb helyszíneire, ahol részt vehetsz a z univerzum történelmi csatáiban. Ezzel még közelebb kerülhetsz a Csillagok háborúja világához, valamint még több élménnyel gazdagodhatsz. Mindezek tetejébe az ikonikus fegyvereket is kézbe veheted, vagy bepattanhatsz a járművekbe.

Kibővült univerzum

Elődjével ellentétben a Star Wars Battlefront II kidolgozásáoz már egy nagyobb univerzum állt a készítők rendelkezésére az újabb filmeknek köszönhetően. Mindezzel felszerelkezve pedig egy olyan játékot tudnak a játékosok elé tárni, amely valóban új élményeket hozhat majd a rajongók életébe. Még több sztori, még nagyobb világ és még több fegyver kínálkozik, hogy felhasznált a háborúban.

Star Wars: Battlefront 2  |  Megjelenés: 2017.11.17.

Standard Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One | PC

Elite Trooper Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One