Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider  |  Megjelenés: 2018.09.14.

Standard Edition: PlayStation 4 | Xbox One

Eljött az idő, hogy Lara Croft bőrébe bújva egésszé váljon a történet, hogyan is lett a kezdetekben törékeny és esetlen lányból a TombRaiderek ikonikus alakja. Gyere és tedd egésszé a trilógiát a Shadow of theTombRaiderrel!

Minden eddiginél nagyobb fenyegetés

Sokan hallhattátok már a Maják legendás világvége eljöveteléről. Nos, egy ősi ereklyének köszönhetően elszabadul a pokol és kezdetét veszi a világ elpusztulása, ha nem állítjuk meg ezt időben. Feladatunkat tovább nehezíti, hogy közben a Trinity zsoldosaival is szembe kell néznünk.

Shadow of the Tomb Raider

Új képességek

Lara most már igazi kalandornő és harcos, ami a küzdelmek során jól fog látszani. Képesek vagyunk a dzsungelbe beolvadni és akkor csapni le ellenfeleinkre, amikor azok a legkevésbé számítanak ránk. Ha ez nem lenne elég, ellenségeinket megrémíthetjük, akik akár saját társaikat is megölhetik félelmükben és hatalmas zűrzavart kelthetnek a táborban.

A már megszokott és új fegyverek

Ahogy eddig megszokhattuk, most is velünk lesz a csákányunk és az íjunk. De most az arzenálunk kibővül egy kampós végű kötéllel, amivel a világ immár teljesen kitárul előttünk. Véget ért a sima jobbra, balra haladás, immáron a kötél segítségével haladhatunk fölfelé vagy lefelé. De átlendülhetünk vele egyik peremről a másikra is.

Mi az, amitől a Tomb Raider Tomb Raider?

Nem más, mint a sírok, és ez megtalálható ebben a részben is. Továbbra is meg kell oldanunk logikai feladatokat. Különféle rejtett csapdákat kell kikerülnünk, amik igénybe veszik minden ügyességünket és reflexeinket. Ha csak egy kicsit is figyelmetlenek vagyunk, könnyen ott érhet utol minket a vég. Felkutatni a rejtett sírokat a felszínen vagy a víz alatti járatokat felfedezni.

Shadow of the Tomb Raider  |  Megjelenés: 2018.09.14.

Standard Edition: PlayStation 4 | Xbox One