Resident Evil 2

Resident Evil 2  |  Megjelenés: 2019.01.25.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

A klasszikus túlélő horror sorozat egyik legnépszerűbb darabja, most 20 év után ismét visszatér. A grafikája gyönyörű lett és a játékmenetet is felújították. Ahogy az eredeti részben, úgy most is két ember szemszögéből ismerheted meg a sztorit és élheted át azt a jól ismert borzongató érzést.

Fegyverek, amik nélkül nem élnéd túl a kalandot

Mint minden horror játéknál elengedhetetlen a megfelelő felszerelés, hogy ne válj Te is egy hörgő, hússal táplálkozó lénnyé. A túlélő horrorok egyik alap szabálya, hogy a lőszerrel spórolni kell és érdemes erősebb ellenfelekre tartogatni. Az ismert Samurai Edge pisztolyon kívül még küzdhetsz az élőholtak ellen katonai késsel, shotgunnal és persze gránátvetővel is.

Resident Evil 2

Két eltérő szál

A történetben megismerheted Leont, a kezdő rendőrt és Claire-t, a testvérét kereső lányt, akik csak Raccoon városába érve döbbennek rá, hogy a településen elszabadult a pokol. Az utcákat és épületeket élőholtak járják, akik mind emberhúsra éhesek, de náluk sokkal veszedelmesebb lényeket is rejt a környék. Hősök két eltérő küzdelmét ismerheted meg, míg végül céljuk közös lesz, túlélni a borzalmakat és élve elhagyni Raccoon City-t és környékét.

Jóleső borzongás

Ha játszottál már a játékkal régebben, akkor is fogj bele bátran, mert az új ellenfelek új kihívásokat igényelnek. Az új lényeknek van egy nagy előnye, a régebbi játékosok sem fogják tudni hol és mikor fognak lecsapni rájuk. A gyönyörű körítésben még félelmetesebbek a szörnyek. A lickerek kifejezetten fenyegetőek az új motornak köszönhetően.

Más a remake

A Resident Evil 2 újra feldolgozását a Capcom szakemberei nem képkockáról képkockára modernizálták, hanem teljesen újraértelmezték az 1998-ban megjelent játékot. Hogy ez mit is takar? Ismét láthatod Sherryt, Ada Wongot és Mr. X-et, de most felbukkannak új szereplők is. Az ismert történet is változik, és ne felejtsük el az új ismeretlen zombikat sem.

Resident Evil 2  |  Megjelenés: 2019.01.25.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC