Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2  |  Megjelenés: 2018.10.26.

Standard Edition: PlayStation 4 | Xbox One

Collector's Box kiadás

Ideje ismét nyeregbe pattanni? Idén már düböröghet a várva várt Red Dead Redemption 2, amely hosszú ideig váratott magára! A vadnyugat és Marston rajongói most visszatérhetnek a legizgalmasabb eseményekhez.

Időutazás

Utazz vissza 1899-be, az eseményeket megelőző időkbe! A folytatásban lehetőséged lesz csatlakozni Arthur Morganhez. Arthur nem riad vissza a piszkos munkától - azonban mindez nem várt következményekhez is vezethet. A kérdés már csak az, hogy van der Linde védelmébe veszi-e majd a hűséges cowboyt?

Red Dead Redemption 2

Egy ismerős arc

A történet új, azonban nem kell megválnod a régi szereplőktől sem! John Marston is részt vesz majd az új kalanddal, ezzel nem csak felkavarva az állóvizet, de a nosztalgikus hangulatról is gondoskodik majd. Van der Linde brancsában időzve rá is számos kihívás vár az előzmények folyamán.

Megújuló játékmenet

A Red Dead Redemption 2 természetesen számos közkedvelt mozzanatot megtart a régi játékmenetből, azonban számos újdonsággal is készül. A játék ezúttal sokkal realisztikusabb élményeket biztosít majd, s ugyanez a felfejlesztett grafikáról is elmondható. Ha pedig kihasználod az új, kiegészítő lehetőségeket, mint a csip-csup ügyek elintézése, akkor jutalomra is számíthatsz értük.

Nyeregbe cowboyok!

A felújított játékmenet egyik mérföldköve a lovakkal való interakció. A játék első részében mindössze a kedvenc szállítóeszközöddé válhatott, ezúttal azonban már valóban testi-lelki jóbarátod lehet majd a hátas, aki a legrázósabb helyzetekben is kihúzhat a csávából – cserébe neked is vállalnod kell érte a felelősséget, ha bajban van.

Red Dead Redemption 2  |  Megjelenés: 2018.10.26.

Standard Edition: PlayStation 4 | Xbox One

Collector's Box kiadás