Rage 2

Rage 2  |  Megjelenés: 2019.05.14.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Collector's Edition: PS4

Őrült fanatikusok, rémálmainkból előlépő rusnya mutánsok és tengernyi robbanás, ammenyit csak elbírsz. Tömören ez vár rád a Rage 2-ben. Egy hatalmas poszt-apokaliptikus világ, amit beborítanak a rikítóbbnál-rikítóbb színek. Ezen a helyen elengedhetetlenek a speciális fegyverek, az összetákolt verdák és a különleges képességeid. Légy részese te is!

Hol is vagyunk időben?

A történetben harminc évvel járunk az előző rész eseményei után. Te vagy az utolsó megmaradt ranger, Walker, akit irányítva életben kell maradnod ezen a barátságtalan vidéken. Ezen a helyen csakúgy leselkednek rád az ellenségek. Ha éppen nem a vérszomjas bandák egyikét semmisíted meg, akkor a helyi mutánsokkal kell felvenned a harcot. Tennivalókban és ellenfelekben nem lesz hiány így unatkozni is nehéz lesz, mivel a játék az elején magába szív pörgős tempójával és nehezen ereszt ki onnan.

Rage 2

Vadássz földön és levegőben

A Rage 2-ben az ellenfeleid egy helyen szeretnének téged látni, és az a föld alatt van. Ahhoz, hogy ezek ellen a csoportok ellen felvedd a harcot elengedhetetlenek a fegyverek. Nem csak kézi fegyvereddel szórhatod itt az áldást, hanem a járművek is fel vannak vértezve tűzerővel. A játékban látsz egy járművet, akkor abban a pillanatban már vezetheted is legyen az autó vagy épen repülő. Itt nincs kivétel, bármi ami megy azt vezetheted!

Milyen fegyvereket használhatsz?

Változatos lesz a játékban a kézzelfogható fegyver felhozatal is. Olyan fegyvereket tarthatsz a kezedben, mint a géppuska, shotgun és egy rakétavető. Persze ezek kívül is lesz mivel harcolnod. Ezek közé tartozik a gránát és az igen praktikus és ikonikus háromágú bumeráng. Ezeket az eszközöket folyamatosan fejlesztheted is a nagyobb sebzés érdekében. Például a bumeránggal könnyen elintézhetjük a takarásban lévő ellenfeleket is.

Overdrive-ban minden sokkal rózsásabb!

A játékban megtalálható egy mérőcsík is. Ahhoz, hogy ezt felvidd nem kell semmi mást tenned, mint az ellenfeleidet gyors ütemben megölni, miközben figyelsz, hogy az ölési szorzód is magasan maradjon. Ha sikerült ezt a sávot felvinni jön az Overdrive! Aktiválásakor az egész világ kap egy lila árnyalatot és amig ez a sáv vissza nem csökken nullára, addig megnövelt sebzéssel ölheted meg ellenfeleidet szinte pillanatok alatt. Ezen kívül még számos különleges képességet használhatsz, köztük a Dash-t, amivel kikerülheted a lövedékeket.