Prey

Prey  |  Megjelenés: 2017.05.05

Standard Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One  |  PC

Vesd bele magad a legnagyobb izgalmakba a Bethesda játékával. A prey egy kiváló sci-fi FPS-élményt ígér a távoli jövőben, ahol idegenekkel kell harcolnod, a múltat kell felkutatnod, valamint megismerned a jövőt, amelyet eddig még ilyen formában soha nem láthattál. Lépj be a Prey univerzumába, hogy részese lehess egy igazán lebilincselő akciónak!

 

2032

A játékban egy kísérleti teszt alanyának bőrébe bújhatsz. Hosszú hibernáció után arra ébredsz fel a Talos 1 űrállomáson, hogy a helyet ellepték az ellenséges idegenek. Nincs más hátra, mint hogy felvedd velük a harcot. Miközben próbálod túlélni az eseményeket és megtisztítani az állomást az idegenektől, lassanként megismerheted a saját és a Talos 1 múltját is.

Prey

Játssz a saját szájízed szerint!

A játék elején kiválaszthatod a tudásodnak megfelelő szintet, hogy a kihívás mértéke igazodhasson hozzád. Az eseményekbe becsatlakozva fejlődhetsz is és a saját szájízed szerint választhatod meg a karaktered képességeit, hogy aztán a játékot úgy vidd sikerre, ahogy az neked tetszik. Továbbá rendelkezésedre áll még a craftolás lehetősége is, amely segítségével új fegyverekre és eszközökre tehetsz szert, amelyek szintén a segítségedre lesznek a játékban. 

Prey

Alternatív idősík

Habár a Prey alapvetően a jövőben játszódik, így egy fiktív időben kap helyet, a múlt is egy alternatív szálon fut. Egy olyan történelem részese lehetsz, amelyben Kennedy túlélte a merényletet, így ennek következtében elindíthatta az űrprogramot, amelynek te is a része vagy. A kettő együtt egy olyan alternatív idősíkot hoz létre, amely eddig még soha nem látott kalandoknak képes teret adni. Fedezd fel a jövő titkait és használd ki a lehetőségeit a túlélésed érdekében!

Talos I - az élő űrállomás

A játék helyszíne a Talos 1. Ezen a helyen ébredsz majd fel a tesztelést követően. Az állomás amellett, hogy otthont ad a tesztalanyoknak, rendelkezi egy saját, élő ökoszisztémával, amely ezáltal nem csak otthont nyújt, de gondoskodik is az ottlakókról. Ez a birodalom az, amelyet a ragadozó idegenek most próbálnak lerombolni, Mentsd az irhád és az űrállomást tőlük, mielőtt túl késő lenne és kukába dobhatnátok az összes munkátokat!

Prey  |  Megjelenés: 2017.05.05

Standard Edition: 
PlayStation 4   |  Xbox One  |  PC