MotoGP 17 vásárlás (PS4)

  • Platform Platform: PlayStation 4
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Elfogyott
  • Jótállás Jótállás: 12 hónap
Bruttó ár: 5990 Ft
Elfogyott
Korhatár
Korhatár
3 év felettieknek

Vesd bele magad a legújabb motoros őrületbe a MotoGP 17-el! Az újabb részt listázó széria legfrissebb része olyan élményeket ígér, melyek felülmúlják a korábbiakat és még számtalan fejlesztéssel is gyarapítják azokat!

A MotoGP 17 során a 2017-es szezon motorosaként kell majd helytállnod. A folyamatosan fejlődő szimuláció legújabb részében még realisztikusabb és még izgalmasabb élmények várnak Rád az aszfalton. Az új modellel a versenyek követelményei magasak és kihívásokkal teliek lesznek. A kampány módban kipróbálhatod magad Red Bull Rookie-ként, így felküzdheted magad a ranglétra aljáról. A játék emellett tartalmaz online kompetitív módot is, melyben összemérheted a tudásod a többi online motorossal és a csúcsra törhetsz az online erában is.

Vesd bele magad az őrült száguldásokba a legújabb motoros játékkal.  MotoGP 17 most még több versennyel, még több kihívással és természetesen rengeteg izgalommal vár Rád a virtuális aszfaltokon. Pattanj motorra és törj az élre!

MotoGP ™ eSport bajnokság
a Dorna Sports közreműködésével otthonában!
 
A Sony PlayStation® 4 exkluzív, közvetlen kapcsolatot biztosít a MotoGP™ eSport bajnokságban való versenyzéshez hét online "rendezvénnyel" időfutamok formájában. A 16 leggyorsabb játékos meghívást kap, hogy tesztelje képességeit az első élő eseményen Valenciában, közvetlenül a MotoGP ™ szezonzáró előtt, közelebb kerülve a fődíjhoz, ami egy BMW M240!