Gravel vásárlás (PS4)

  • Platform Platform: PlayStation 4
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Elfogyott
  • Jótállás Jótállás: 12 hónap
Bruttó ár: 5990 Ft
Elfogyott
Korhatár
Korhatár
3 év felettieknek

Légy részese Te is a legextrémebb off-road versenyeknek a Gravellel! A Milestone játéka ezúttal az extrémebb versenyek rajongóinak kedvez új játékával, melynek során a leghajmeresztőbb mutatványokat mutathatod be a nagyközönségnek.

A Gravel során négy különböző típusú helyszínnel találkozhatsz majd, amelyek mind más kihívásokat kínálnak fel. Kipróbálhatod magad stadionban, speed cross pályán, dzsumbujos erdőben, vagy vidéki terepeken. Egy azonban mindben közös: a legextrémebb körülmények között kell majd helytállnod a versenyen, amely garantáltan az egekig emeli majd az adrenalin-szintedet! Az Unreal Engine 4-nek köszönhetően ráadásul mindezt gyönyörű, élethű grafikával élvezheted, melynek köszönhetően még testközelibbnek érezheted majd a felejthetetlen pillanatoka a játék során.

Vesd bele magad a legdurvább versenyekbe a Gravellel! Ha úgy érzed, hogy igazán extravagáns sofőr vagy, akinek nem jelenthet akadályt a nehezebb terep sem, akkor ez a Te játékod lesz! Mutasd meg a világnak, hogy egy igazi extrém sportoló veszett el benned!