Detroit Become Human magyar felirattal előrendelői ajándékkal előrendelés (PS4)

  • Platform Platform: PlayStation 4
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Előrendelhető
  • Megjelenés Megjelenés: 2018.05.25.
  • Jótállás Jótállás: 12 hónap
Megjelenésig hátra van
Bruttó ár: 18990 Ft
Kosár Kosárba
Korhatár
Korhatár
18 év felettieknek

Felhívjuk figyelmedet, hogy az előrendelői ajándékok száma limitált, ezért a kiszolgálás érkezési sorrendben történik.
ELŐRENDELŐI AJÁNDÉK:
- Dinamikus téma (digitális)
- Hivatalos soundtrack (digitális)
- Art Book (papíron)

A Quantic Dream egy újabb interaktív történettel vár! A Detroit: Become Human egy android életébe enged betekintést ezúttal. Légy részese egy újabb szívbemarkoló történetnek, mely az egyik legszerteágazóbb játéka a fejlesztőcégnek.

Történetünk hősei androidok, akiknek mind más a története. A fő középpontot az adja, hogy a fejlett technológiának köszönhetően az androidok már tökéletes másai az embereknek, mesterséges tudattal is rendelkeznek és kezdenek öntudatra ébredni. Az emberek ugyanis csak egyszerű tárgyakként kezelik őket, a nyakukba akasztják a munkájukat, azonban elfeledkeznek arról, hogy mivel is jár a mesterséges intelligencia. Lassanként a gépek elégedetlenkedni kezdenek és a végkimenetel Tőled függ.

A szereplőket valódi színészek keltették életre, így nagyon komoly grafikával vár a játék. Mindegyikük egy külön egyéniség saját, személyes történettel. A történetszálak ugyan külön futnak, de befolyással bírnak egymásra, mint ahogy azt már az ilyen típusú játékoknál megszokhattuk.

A science fiction egyik legnépszerűbb témáját felölelő történet hosszú órák izgalmaival vár! Ismerd meg az androidokat és éld meg történeteiket! A különleges történetek közepette garantáltan nem marad szem szárazon.