Videojátékbolt.hu

MXGP3 vásárlás (PS4)

  • Platform Platform: PlayStation 4
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Elfogyott
  • Jótállás Jótállás: 12 hónap
Bruttó ár: 5990 Ft
Elfogyott
Korhatár
Korhatár
3 év felettieknek

A Milestone folytatja az MXGP szériát, melyben most még több motorozás, még több izgalom és sárdagasztás vár Rád! A játék a szokásos bővítéseken túl számos olyan újdonságot is bevet a játékban, amely gondoskodik a hibátlan játékélményről.

A játék ezúttal is a nagyobb közönséget célozza, de tele van komoly szimulációs elemekkel. Mindez az Unreal Engine 4 használatának is köszönhető, amely a szimulált élményt egy magasabb szintre emeli, mint a sorozat eddigi részeiben volt tapasztalható. A kampány mód mellett számos személyre szabható elem is vár rád, ezzel kibővítve az élmények tárházát.

A játékban immáron helyet kapó változó időjárás a pályákat is befolyásolja, így ha a futam közepén elkezd esni az eső, akkor a talaj változásai miatt változni fog a vezetési élmény is. A pályát ráadásul más tényezők is befolyásolják, ugyanis a használattól is megváltozik a talaj, ahogy végigfutnak rajta a motorok. A játékban feltűnnek a korábbi játékok csapatai és versenyzői, de helyet kapnak újak is. A változó időjárás mellett az Unreal Engine gondoskodik az eddigieknél klasszisokkal jobb grafikáról is.

A sok újítással teli játék vadonatúj élményeket ígér a motocross játékok terén. Az MXGP 3-al most nem csak egy megújult versenyzős játékot, de egy teljesen új játékot is megtapasztalhatsz. Pattanj motorra és irány a pálya, hogy elsőként érhess célba!