Overcooked (PC) DIGITÁLIS vásárlás (PC)

  • Platform Platform: PC
  • Állapot Állapot: Új
  • Státusz Státusz: Letölthető
  • Jótállás Jótállás: 12 hónap
Bruttó ár: 3490 Ft
Kosár Kosárba
Raktáron
Digitális tartalom
A vásárlás befejezése után egy letöltő kódot kapsz emailben, amivel a terméket aktiválni tudod.

Rendszerkövetelmények:

MINIMUM: 

Operációs rendszer: Windows 7 (32 bites)
Processzor: Dual Core 2.4Ghz  
Memória: 2 GB RAM 
Videokártya: GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD


Felhívjuk figyelmedet, hogy ez egy digitális, letölthető termék. A vásárlás befejezése után egy letöltő kódot kapsz emailben, amivel a terméket aktiválni tudod.

Az Overcooked egy kaotikus, lokális ko-op játék egy-négy fő részére. Csapatként összedolgozva rád és szakácstársaidra vár a feladat, hogy előkészítsd, megfőzd és felszolgáld a különféle ízletes rendeléseket, még mielőtt a vendégek sértődötten távoznának. Élezd a késeket és porold le a fehér szakácsköpenyt, mert ezekben az őrült konyhákban egyszer sem libázhatsz, itt a királyság léte forog kocán!

A Hagyma Királyság veszélyben van, és csak a konyha legnagyobb bajnokai menthetik meg! Az Overcooked-ban a játékosoknak egy sor kegyetlen és szokatlan konyhán kell átvágniuk magukat, hogy valódi mesterszakácsokká válva, képesek legyenek legyőzni az ősi, ehető gonoszt, amely a birodalmat sújtja.

Játssz egyedül, vagy a klasszikus, akár 4-fős, kaotikus helyi ko-op játékmódban amely a ko-operatív és a kompetitív kihívásmódokat is támogatja. Feladatod egy sor eltérő étel megfőzése lesz, miközben társaiddal együttműködve a leghatékonyabb és legjobb csapattá váltok!

 

Jellemzők:

  • EGY KULINÁRIS KÜLDETÉS - A Hagyma Királyság egy kegyetlen és különleges - ugyanakkor meghódításra váró - konyhákban gazdag hely. Légy az epikus kaland részese, és vedd sikerrel az egyre nagyobb kihívást jelentő, bizarr vesszőfutást, amelynek konyhai helyszínei az együttműködési és koordinációs készségeid határait fogják feszegetni. Minden egyes szint új, legyőzendő kihívásokat tartogat számodra és csapatod számára: legyen az a csúszkálás egy kalózhajó fedélzetén, a közlekedés két száguldó kamion között, jégtáblán főzés, vagy felszolgálás az Alvilág tüzes gyomrában - a pályák még a legderekabb szakácsok bátorságát is próbára teszik.
  • EGYSZERŰ IRÁNYÍTÁS/KOMOLY KIHÍVÁS - Az Overcooked könnyen elsajátítható - hogy bárki csatlakozhasson a mókához - de egy olajozottan működő, szuper-séfek alkotta csapat kialakítása, amely akkor is képes cselekedeteit és kommunikációját összehangolni, amikor barnaszósz kerül a ventillátorba - ez jelenti a győzelem zálogát!
  • KÜLÖNBÖZŐ JÁTÉKMÓDOK - Akár a bő olajban kirántott helyi multiplayer, akár a pirított egyjátékos mód a kedvenced - a játékban előrehaladva új pályákat, új séf-karaktereket, sőt egymás elleni kihívás-szinteket is megnyithatsz, amelyekben kétfős csapatok feje főhet a konyhában. Akárhogy is (l)egyen: ha úgy érzed, hogy bírod a tűzhely lángját, akkor lépj be a konyhába!

 

Overcooked. Developed by Ghost Town Games Ltd © 2016. Published by Team17 Digital Ltd. Team17 is a trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.