Megérkezett a Nintendo Labo – amivel a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak! Használd ki a Nintendo Switch nyújtotta interaktív lehetőségeket a maximumon! A Nintendo Laboval most igazán egyedi irányítást és játékélményeket hozhatsz létre!

Lépj be a játékba!

A Nintendo Labo szettek lehetővé teszik, hogy valóban a játék részévé válj. Legyen szó egy kis motorozásról, vagy robotharcról, a Labo készleteivel most mindegyikhez valósághű ás interaktív irányítót alkothatsz, s így még közelebb kerülhetsz a játékok világához. Vedd kezedbe az irányítást és légy az, aki mindig is akartál lenni!

Kreativitás a maximumon

A Nintendo Labo szettek mindegyike egyénileg összeállítható irányítókat tartalmaz. Ha pedig már a készletet összeraktad, csak helyezd bele a Joy-Conjaidat és már indulhatnak is a vadonatúj élmények! Az egyedileg létrehozott Toy-Conokkal most a videojátékok egy egészen új dimenziója nyílhat meg előtted!

Variációk tömkelege

A Nintendo Labo szettek különböző kiadásokban érkeznek – így Te is megtalálhatod a számodra legizgalmasabb összeállítást. Ha mindig is pörgős, akciófilmes élményekre vágytál, a Robot Kit lesz a legmegfelelőbb számodra, amellyel akár egy mecha bőrébe is belebújhatsz. Ha pedig még magad sem tudod, mi az, ami igazán lázba hoz, válaszd a Variety Kitet, amely a legkülönfélébb játékokat tartalmazza.