Ha kedveled Marió és Rayman kalandjait, akkor most itt az ideje, hogy csatlakozz egy újabb fergeteges kalandhoz, melyben mindkét játék szereplői helyet kapnak majd. A Mario + Rabbids Kingdom Battle most egy igazán rendhagyó és őrült élménnyel vár Rád!

Crossover a köbön

A játék során a Super Mario ismert karaktereinek a bőrébe bújhatsz majd, akiknek igen nagy fejtörést okoz a Rabbidek bajkeverése. A szemtelen kis lények elárasztották a világot és látszólag eszük ágában sincs jól viselkedni. Rád vár a feladat, hogy rendet tegyél a királyságban és a helyükre utasítsd a szemtelenkedőket.

Collector’s Edition

Az igazi rajongókra váró gyűjtői kiadás egy igazi gyöngyszem! A dobozban a kicsit sem hétköznapi játék mellett számos exkluzív ajándékot is találhatsz majd. A játék mellett ugyanis büszke tulajdonosa lehetsz egy nagy méretű Rabbid Mario figurának, egy matricacsomagnak, valamint a szoftver zenéit tartalmazó lemeznek, amely teljessé teheti majd a gyűjteményedet.

Páratlan lehetőségek

A rengeteg különféle karakter mindegyike más és más képességekkel és fegyverekkel rendelkezik, melyeket ráadásul akár bővíthetsz is! Ezeknek köszönhetően a lehetőségeid tárháza hatalmasra nő majd. Ha pedig még kombinálod is mindezeket, akkor már a kezedben a kulcs a sikerhez és a győzelemhez vezető úton.

Bolondos figurák

A játék mellett a készítők egy egyedi figura-kollekcióval is kedveskednek a rajongóknak. A páratlan kalandok szereplői így otthonodban is aktív résztvevői lehetnek majd az életednek. A figurák között megtalálhatod a Super Mario karaktereinek beöltözött Rabbideket, akik épp valami rosszaságon törik a fejüket ismét. Ráadásul kis és nagy méretben is elérheted őket, így tökéletesen illeszkednek majd az otthonodhoz.

Megkapó grafika

Az első Rayman és Mario játékok óta nagyot fordult a világ a videojátk-iparral. A fergeteges 3D-s kaland során lenyűgöző, színekben és részletekben gazdag világban kalandozhatsz majd, amely minden újabb helyszínnel könnyedén elvarázsol. Add át magad az élménynek és élvezd a páratlan kalandot!