LEGO DC Super-Villains

LEGO DC Super-Villains  |  Megjelenés: 2018.10.19.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Itt egy újabb lego játék egy teljesen más köntösbe bújtatva. A Lego DC Super-Villains-ban ezúttal egy teljesen más szerepben ismerhetjük meg hőseinket. Most eljött az idő, hogy a gonoszok táborát gyarapítsuk!

Gonosznak lenni még sosem volt ilyen szórakoztató!

A játék továbbra is magával hordozza a jellegzetessé vált névjegyeit. Ami jellemző a humorára is. Nem számít, hogy kicsi vagy e vagy nagy. A mókás jelenetek garantáltan mosolyt fognak csalni arcodra. Ezt még tovább fokozza, hogy gonosz kis barátaink imádnak borsot törni a mindenben jó és jeles jófiúk orra alá.

LEGO DC Super-Villains

Ideje építkezni és rombolni

Biztos Te is ismered a népszerű lego játékokat, esetleg lehet, hogy egy kisebb gyűjteménnyel is rendelkezel. A különböző méretű építő elemeket egymásra rakva létre hozhatsz vele házakat vagy állatokat. Ezekből az építkezős elemekből épül fel az egész lego világ. A különféle tárgyakat nem csak apró kis lego darabokra rombolhatjuk, de ezeket össze is illeszthetjük, így kapva új tárgyakat.

Ismerd meg mind

Játék rengeteg gonosznál gonoszabb karaktert vonultat fel jellegzetes lego formában. Ezen figurák mindegyike rendelkezik egy különleges képességgel, ami nélkülözhetetlen, hogy végig tudj haladni a pályán. De az egyes helyszíneken vannak helyek amikhez más gonosz kell, így érdemes később vissza térni ezekre a helyekre, hogy mindent felfedezhessünk.

Együtt szórakoztatóbb minden

Ez az állítás igaz a Lego DC Super-Villains-ra is. Lehetőségünk van egy barátunkat bevonni a gonoszkodásba. Ilyenkor a játékban egy képernyőn láthatjátok a két figurát, de amint nagy lesz köztetek a távolság a játék átvált egy osztott képernyőre. Fedezzétek fel párban a gonoszok univerzumának minden szépségét!

LEGO DC Super-Villains  |  Megjelenés: 2018.10.19.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One