Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3  |  Megjelenés: 2019.01.29.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Még 2002-ben PlayStaton 2 platformon indult el a Kingdom Hearts, és mostanra megérkezett a harmadik és egyben utolsó rész. Főszereplője ismét Sora, de olyan ismert Disney karakterekkel is találkozhatsz, mint Donald kacsa, Goofy vagy Mickey. Hőseink új ellenfelekkel küzdenek meg, miközben megismerheted képességeiket és támadásaikat.

14 év várakozás

A hatalmas várakozásnak az egyik fő oka, hogy a Kingdom Hearts 3 már az újgenerációs gépeken fut. A játék alatt most egy vadonatúj motor fut amitől olyan érzésed lesz játék közben, mintha egy AAA kategóriájú játékkal játszanál, melyben számos ismert világ, és még annál is több ismert Disney, Pixar és anime/manga karakter megtalálható.

Kingdom Hearts 3

Ismert szereplők és világok

A harmadik részben található meg a legtöbb szereplő a széria során. A japán, mangaszerű Final Fantasy karaktereken kívül összefutsz majd a Pixar hőseivel, így a Szörny RT-ből Sulley-val és Mike-al, valamint a Lecsóból a híres mini séffel is, és a már jól ismert Disney hősökkel, mint Goofy, Donald Kacsa és Jack Sparrow. Valamint újakat is megismerhetsz, mint például Aranyhajat, a Jégvarázs szereplőit, de még a Hős6os-sal is összefutsz.

Egyedi képességek és támadások

Gondolom az nem újdonság számodra, hogy lesznek kulcs kardozós részek, és világok közötti utazás. Ami viszont még nem volt! Most nemcsak az adott mese világába csöppensz bele, de ezen pályák mindegyike egyedi játékmechanikai megoldásokat is tartalmaznak. Így a Lecsó világában a rosszfiúkat serpenyővel verheted el, az Aranyhajban táncra perdülsz, a Hős6os világában egy belső nézetes lövöldözés vár rád.

A történet egy érzelmi hullámvasút

Master Xenahort azon ügyködik, hogy kirobbantson egy újabb kulcs kard háborút. Soranak, Donald kacsának és Goofynak nem marad más választása, mint útnak indulni és a számtalan világot bejárva felkutatni a fény hét őrzőjét, mert csak ők képesek megfékezni a gonoszt. Kedvenceid nem lesznek egyedül, mert a számtalan kaland során Mickey egér és Riku segít nekik. Szállj szembe Te is a sötétséggel, és vegyél részt a végső csatában!

Kingdom Hearts 3  |  Megjelenés: 2019.01.29.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One