Injustice 2

Injustice 2  |  Megjelenés: 2017.05.16

Standard Edition: PlayStation 4   |  Xbox One

Deluxe Edition: PlayStation 4   |  Xbox One

Ultimate Edition: PlayStation 4   |  Xbox One

Te sem bírod bunyó nélkül? Már a kiságyban is azt kiabáltad, hogy „Get over here”? Akkor a NetherRealm Studios új játéka bizonyára neked való darab lesz, melyben nem csak a verekedés, de a szuperhősök is jócskán nagy szerephez jutnak. A játék második része ráadásul még több izgalommal és kihívással vár Rád!

 

A fighting ászai

Az Injustice 2-t a NetherRealm Studiosnak köszönhetjük, akárcsak a Mortal Kombat sorozatot. Az évek során már többször bizonyították, hogy igazán otthon vannak a műfajban és sorra árasztották el a közönséget a jobbnál jobb verekedős játékokkal. A DC szuperhőseit és gonoszait felsorakoztató Injustice újabb része szintén egy ilyen minőségi darabnak ígérkezik, ami a rajongók nagy örömére lehet.

Injustice 2

Harcolj a kedvenc hőseid oldalán!

A játékban ezúttal is a DC Comics legnépszerűbb alakjainak bőrébe bújva kell majd szembeszállnod gépi vagy valós ellenfeleiddel. A természetfeletti erőkkel megáldott hősök és anti-hősök mind egyedi és változatos képességekkel várnak, melyeket az összecsapások során jól tudsz majd hasznosítani. Légy olyan erős, akár Superman, vagy tekerd az ujjad köré a legnagyobb ellenfeleket Poison Ivy bőrébe bújva, a lehetőségek tárháza meglehetősen nagy. 

Torment: Tides of Numenera

Epikus történet

Az Injustice: Gods Among Usban elindítottak a készítők egy izgalmas és nagyszabású történetet, mely most az Injustice 2-vel folytatódik! Batman és társai a világ helyreállításán dolgoznak, míg Superman és a csatlósai éppen ennek megakadályozásán és a szupererős férfi hatalmának visszaállításán fáradoznak. Amire azonban senki sem számít, hogy új ellenség bukkan fel a láthatáron és olyan pusztítással fenyeget, amelyet el sem tudnak képzelni.

Ami nem öl meg az megerősít

A csaták során fejlesztheted magad, újabb felszerelésekre és fegyverekre tehetsz szert, nem is beszélve az újabb kombók és taktikák elsajátításáról. Szállj szembe a felbukkanó ellenségekkel és válj Te a legerősebb harcossá az Injustice 2 újragondolt világában! Minden összecsapás, minden győzelem és minden vereség hozzájárul, hogy még erősebbé válhass és szembenézhess a legnagyobb ellenféllel!

Profi játék profi játékosoknak

Ha pedig igazán elmélyült élményekre vágysz, akkor érdemes rárabolnod egy arcade stickre is, amely egészen újfajta örömökkel kecsegtet majd a verekedős játékok során. Egy sticckel ugyanis sokkal pontosabb és profibb mutatványokra keríthetsz sort a vérre menő meccsek során, valamint úgy érezheted magad, akár a profi versenyzők!

Injustice 2  |  Megjelenés: 2017.05.16

Standard Edition: PlayStation 4   |  Xbox One

Deluxe Edition: PlayStation 4   |  Xbox One

Ultimate Edition: PlayStation 4   |  Xbox One