Hitman 2

Hitman 2  |  Megjelenés: 2018.11.13.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Gold Edition: PS4 | Xbox One

Collector's Edition: PS4 | Xbox One

Minden idők legismertebb ügynöke most ismét bevetésre készen áll. A 47-es Ügynök új kalandokra indul, melyek még inkább próbára teszik az ügynök és általa a játékosok képességeit.

Új megbízás

Főszereplőnk elindul, hogy megkeresse és levadássza a rejtélyes ShadowClient (Árnyék Klienst) és vele együtt a hadseregével is végleg végezzen. A játékban hat pályán kell helytállnunk és elvégezni sikeresen feladatunkat. Ezek a pályarészek mind különállóak és hatalmas területűek. A feladat elérése pedig teljesen ránk van bízva. Most minden tárgyat, amit találunk felvehetünk és akár fegyverré is alakíthatjuk őket.

Hitman 2

Változatos ölési módszerek

Ügynökünkkel továbbra is lopakodhatunk csendben, észrevétlenül, de választhatjuk a fegyveres harcot is. Főhősünk képes magára venni bármilyen álcaruhát a legnagyobb csendben, így teljesen beleolvadni a környezetébe, miközben ellenfeleit a legváltozatosabb módon teheti el láb alól. Például fel is robbanthatjuk őket. Módszereinknek csak a fantáziánk szabhat határt.

Sniper Assassin mód

Ezt a részt végig vihetjük egyedül, de alakíthatunk barátunkkal két fős csapatot is. Itt mesterlövész fegyverrel kell likvidálnunk a célpontot megadott idő alatt. Lehetőségünk van három karakter közül választani: 47-es Ügynök, Knight vagy Stone, ők mind egyedi fegyverrel vannak felszerelve, így érdemes kipróbálni mind a 3 szereplőt.

Új kép a képben funkció

Ez annyit takar, hogy amikor besétálunk egy kamera látószögébe, akkor egy kis képen keresztül láthatjuk azt a személyt, aki a kamerát kezeli. Ezzel a pálya távolabbi részeire is rálátást nyerhetünk és, ha úgy alakul menekülő utat tervezhetünk meg magunknak. Ellenfeleink most erősebbek és okosabbak, így ügyesnek kell lennünk, hogy ne tudjanak bekeríteni minket.

Hitman 2  |  Megjelenés: 2018.11.13.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Gold Edition: PS4 | Xbox One

Collector's Edition: PS4 | Xbox One