A Videojátékbolt.hu bolthálózat törzsvásárlói szabályzatának leírása.

Igényelj törzsvásárlói kártyát, hogy élvezhesd az előnyeit: regisztrálj a Videojátékbolt.hu üzleteiben vagy a videojátékbolt.hu weboldalán, vásárolj 10.000 forint felett bármilyen terméket, ezt követően minden vásárlásod értékének 1%-a hozzáíródik a profilodhoz. A vásárlások során összegyűjtött 1% kedvezmények pontonként jelennek meg. Későbbi vásárlásaid végösszegéből pedig kérésedre levonjuk a megszerzett pontokból az általad meghatározott mennyiséget.

Jóváírás példák a VJB Törzsvásárlói kártya esetében:
15,000 forint értékű játék = 150 VJB Törzsvásárlói kártya pont = 150 forint levásárolható
100,000 forint értékű gépcsomag = 1,000 VJB Törzsvásárlói kártya pont = 1,000 forint levásárolható

Összegyűjtött pontjaid aktuális egyenlegét a videojatekbolt.hu oldalon történő bejelentkezés után, a profilodnál követheted nyomon.

A Videojatekbolt.hu törzsvásárlói kártyát személyes és futáros vásárlás esetén is megkaphatod.

 

Szabályzat

A VJB Törzsvásárlói kártya – a Törzsvásárlói Program alapjai

A törzsvásárlói program tulajdonosa és üzemeltetője a Gamer Pont Konzol Kft. (1135 Budapest, Szent László út 8.; továbbiakban: Videojátékbolt.hu). A törzsvásárlói program részvételi feltétele, hogy a vásárló rendelkezzen törzsvásárlói kártyával. A törzsvásárlók pontokat gyűjtenek személyes és webshopon lebonyolított vásárlásaik után. A gyűjtött pontok újabb vásárlások alkalmával válthatók be ár kedvezményre.. A VJB Törzsvásárlói kártya programban részt vevő Vásárló (továbbiakban: Kártyabirtokos) a vásárlással összegyűjtött pontokat legkorábban a vásárlást követő munkanapon használhatja fel. A VJB Törzsvásárlói kártya programban való részvétel Vásárlóra nézve nem jár hátránnyal, a programban összegyűjtött pontok felhasználása önkéntes alapon működik. A VJB Törzsvásárlói kártya, a törzsvásárlói előnyök igénybevételéhez szükséges a VJB Törzsvásárlói kártya, amely egy egyedi számsorral és vonalkóddal ellátott plasztik kártya. A VJB Törzsvásárlói kártya a Videojátékbolt.hu üzleteiben és a Videojatekbolt.hu webshopjában vásárlók számára érhető el.

 A VJB Törzsvásárlói kártyán gyűjtött pontok nem használhatók fel a G2Caféban kapható fogyasztási cikkekre (étel, ital).      

A VJB Törzsvásárlói kártya, a Vásárló számára az első vásárlás alkalmával 10.000 forint vásárlási érték felett igényelhető. A VJB Törzsvásárlói kártya program működésére a vonatkozó adatvédelmi szabályok érvényesek. A VJB Törzsvásárlói kártya programban való részvételhez 16. évét be nem töltött vásárló esetén szülői beleegyezés megléte szükséges. (A szülői beleegyezés nyilatkozata ITT érhető el) A törzsvásárlói programban kizárólag magánszemélyek vehetnek részt! A VJB Törzsvásárlói kártya programot a Videojátékbolt.hu bolthálózat üzemelteti. Hatályos 2016.05.20-tól visszavonásig.

A Videojátékbolt.hu Törzsvásárlói programról
A Vásárló 10.000 forint feletti vásárlás esetén igényelheti a VJB Törzsvásárlói kártyát. Ez által csatlakozhat a Törzsvásárlói Programba és Kártyabirtokossá válik. Ezt követően, minden vásárláskor a Kártyabirtokos a VJB Törzsvásárlói kártya profiljára meghatározott mennyiségű pontot kap. A pontszámítás alapja a vásárló által készpénzben, bankkártyával, ill. egyéb, a Videojátékbolt.hu által elfogadott fizetési módokon kifizetett, egyes termékek forintban kifejezett bruttó értéke. Több Videojátékbolt.hu profil által összegyűjtött VJB klubkártya pontmennyiség nem vonható össze.

VJB Törzsvásárlói kártya
A megvásárolt termék egységára forintban meghatározott értékének minden 100 forintja után 1 pont íródik jóvá a VJB Törzsvásárlói Kártyán. Kerek 100 forintot el nem érő vásárlási érték esetén felfelé kerekítés történik; ha egy termék árának forintban meghatározott értéke 990 Ft, úgy a termékért 10 pont jár.

A VJB Törzsvásárlói kártya Pontok gyűjtéséről
A pontok bolti jóváírásának az előfeltétele, hogy a vásárlás során a VJB Törzsvásárlói kártya egyedi azonosítója alapján az eladó beazonosítsa a kártyabirtokost. A pontok jóváírására helyszíni vásárlás vagy online rendelés esetén a termék üzletben történő átvételét követően kerül sor. Pontok gyűjthetők a videojatekbolt.hu oldalon keresztül történő, futárszolgálatos vásárlással is. A futárszolgálattal rendelő Vásárlók a VJB Törzsvásárlói kártyát az igénylés utáni első csomagjuk kiszállításával kapják kézhez. Futáros rendelés esetén, utánvétes fizetéssel a rendelés leadása és az átvétel időszaka közt a jóváírandó pontok zárolt státuszba kerülnek, a futárszolgálat által kiszállított csomag átvétele után kerülnek jóváírásra. A sikertelen, nem teljesült megrendeléseknél nincs jóváírás. Nem teljesült rendelésnek számít, ha a Videojátékbolt.hu nem tudja a megrendelt terméket biztosítani, vagy a Kártyabirtokos az általa megrendelt terméket (legyen szó személyes vagy futáros rendelésről) nem veszi át. Futárszolgálatos, nem teljesült rendelés esetén a rendeléshez kapcsolódó, zárolt pontok törlésre kerülnek. A vásárlást, vagy a teljesült megrendelést követően, a Kártyabirtokos által átvett, de elállás okán visszaküldött termék(ek) után jóváírt pontok törlésre kerülnek. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a Kártyabirtokos reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Videojátékbolt.hu-nak, úgy egy, az ügyfélszolgálat által elvégzett felülvizsgálatot követően a Videojátékbolt.hu egyedi elbírálás alapján dönt arról, a vásárlás alapján jóváírt pontok törlésre kerülnek vagy a Kártyabirtokos egyenlegén jóváírva maradnak. Elállás, ill. reklamáció esetén a vásárlást igazoló blokkot is be kell a Vásárlónak mutatnia. A Videojátékbolt.hu egyes akciók keretében, meghatározott vásárlói tevékenységekre további extra pontokat írhat jóvá a Kártyabirtokos egyenlegén. A Videojátékbolt.hu fenntartja a jogot, hogy a pontgyűjtésben szereplő termékeken, ill. a pontgyűjtés általános feltételein változtasson. Az összegyűjtött VJB Törzsvásárlói kártya pontok nem rendelkeznek lejárati idővel. A Kártyabirtokos aktuális VJB Törzsvásárlói kártya egyenlegét, annak módosulásait, beváltásainak történetét a videojatekbolt.hu oldalon bejelentkezve, saját adatainak VJB Törzsvásárlói kártya menüpontjában követheti nyomon.

A VJB Törzsvásárlói pontok felhasználásáról
A VJB Törzsvásárlói kártya pont esetében 1 pont 1 forintra váltható be. A forintértékek minden esetben áfával növelt, bruttó értéket jelentik. A Kártyabirtokos megválaszthatja a rendelkezésre álló VJB Törzsvásárlói kártya pontokból beváltandó mennyiséget. A Kártyabirtokos által összegyűjtött VJB Törzsvásárlói kártya pontok a Videojátékbolt.hu webshopjában és bolthálózatában történő vásárlások során válthatók be. A pontok beváltását a Kártyabirtokosnak kell kezdeményeznie, mely a Videojátékbolt.hu üzletében szóban történik. Személyes átvételnél a VJB Törzsvásárlói kártya beolvasásra kell kerülnie és azonosítás miatt az eladó a kártyabirtokos nevét is kérheti. Online vásárlás esetén a Kártyabirtokos a rendelés véglegesítésénél tudja pontjainak beváltását rögzíteni. A pontok utólagos beváltására nincs lehetőség. Az utólagos beváltással a Kártyabirtokos akkor sem élhet, ha a Videojátékbolt.hu rendszerében felmerülő technikai hibák okán nem tudott vásárlásakor a VJB Törzsvásárlói kártya pontok beváltásával élni.

A VJB Törzsvásárlói kártya pótlása
Az elveszett vagy megrongálódott VJB Törzsvásárlói kártya pótlása évente egy alkalommal ingyenes. Egy éven belüli újabb csere esetén a Kártyabirtokosnak 2000 forintot kell fizetnie. A Kártyabirtokos a cserekártyát személyesen veheti át a Videojátékbolt.hu üzletében. Futáros igénylés esetén a cserekártyát a Kártyabirtokos a következő csomagjával együtt kapja meg. A cserekártya igényléséhez, azonosítás céljából a Kártyabirtokosnak meg kell adnia a kártyához tartozó személyes adatait. Amennyiben a Videojátékbolt.hu nem tudja a megadott adatok alapján azonosítani a Kártyabirtokost, úgy a cserekártya kiállítása nem lehetséges.

Adatkezelés és adatvédelem
A Vásárló automatikusan elfogadja a VJB Törzsvásárlói kártya - illetve a Törzsvásárlói Program szabályzatát. A szabályzat elfogadásával a Vásárló hozzájárul, hogy a Videojátékbolt.hu szolgáltatott személyes adatait és a törzsvásárlói program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlástörténet, vásárlások időpontja, stb.) a VJB Törzsvásárlói kártya program működtetése, ill. vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, valamint a törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. Az adatokat a Videojátékbolt.hu bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem szolgáltatja ki. A Kártyabirtokos az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását jogosult írásban visszavonni, mely esetben a VJB Törzsvásárlói kártya letiltásra kerül, pontgyűjtésre a továbbiakban nem használható, az erre vonatkozó adatok visszaállítása lehetetlenné válik.

Szabályzat és felelősség
A Kártyabirtokossá váló Vásárló a VJB Törzsvásárlói kártya program szabályzatában leírtakat tudomásul veszi, feltételeit elfogadja. A programban a 16. életévüket betöltött Vásárlók vehetnek részt. A VJB Törzsvásárlói kártya minden esetben a Kártyabirtokos Videojátékbolt.hu profiljához kapcsolódik. A Videojátékbolt.hu nem vállal felelősséget a VJB Törzsvásárlói kártyák elvesztése, ellopása, megsérülése okán történő károkért, a kártyával kapcsolatos visszaélésekért. Amennyiben a Videojátékbolt.hu a Kártyabirtokos részéről a VJB Törzsvásárlói kártya használatával vagy a VJB Törzsvásárlói kártya program bármely részével kapcsolatban visszaélést tapasztal, úgy a Kártyabirtokos részvételét a VJB Törzsvásárlói kártya programban megszüntetheti, a jóváírt pontokat törölheti, ill. az okozott kár erejéig a visszaélő Kártyabirtokossal szemben kártérítést érvényesíthet. Amennyiben a levásárlásra került pontok forintban kifejezett értéke visszaélés révén vagy bármilyen jogtalan viselkedés útján került nyilvántartásba, úgy a Videojátékbolt.hu jogosult a VJB Törzsvásárlói kártyát letiltani és a Kártyatulajdonost a programból törölni. A Videojátékbolt.hu jogosult a VJB Törzsvásárlói kártya program szabályzatát bármikor egyoldalúan módosítani, ill. felfüggeszteni. A Videojátékbolt.hu módosítás, ill. felfüggesztés esetén a Kártyabirtokosok számára előzetes értesítést küld. A Kártyabirtokos a VJB Törzsvásárlói kártya programban való további részvétellel elfogadja a módosított részvételi szabályokat. A VJB Törzsvásárlói kártya, illetve a Törzsvásárlói Program felfüggesztése esetén a Videojátékbolt.hu köteles tájékoztatást nyújtani az összegyűjtött, felhasználásra nem került pontokat illetően. Amennyiben észrevétele, kérdése lenne a VJB Törzsvásárlói kártya programmal kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz bizalommal: info@videojatekbolt.hu