Idén valóra válik minden Star Wars rajongó álma: érkezik az annyit halogatott új Battlefront, amiben olyan autentikus élmeny vár rád, amire eddig még nem volt példa!

 

Star Wars Battlefront előrendelés

Star Wars Battlefront vásárlás

PlayStation 4  |  Xbox One  |  PC

Sony PlayStation 4 Limited Star Wars Battlefront Darth Vader Edition Bundle + 2db mozijegyLégy részese a galaxis háborújának! A Star Wars: Batllefrontban két ellenséges frakció, a Lázadók Szövetsége és az Első Galaktikus Birodalom csatáiba csöppenhetsz bele, ahol egyszerre mindig két fronton dúl a háború. Egyszerű katonaként kezdesz: az égben X-szárnyúakat és TIE vadászgépeket irányíthatsz, míg a földön (különböző fegyvereid kihasználásán túl) akar lépegetőket is az irányításod alá vonhatsz majd! Sőt, az ügyesebb csapatok Darth Vadert vagy Luke Skywalkert is megidézhetik a csatamezőn, akiket akár te magad is irányíthatsz, hogy megváltoztasd az ütközet állását! A DICE kezeibe adott SW: Battlefront külső és belső nézetet is tartalmaz, így a TPS-ek és FPS-ek kedvelői egyaránt kedvüket lelhetik a játékban.

 

Star Wars Battlefront képek megjelenés star wars playstation 4 xbox one battlefront
Vegyél részt a véget nem érő háborúban a havas Hoth vagy a zöldbe borult Endor bolygón!


A DICE fejlesztői nemcsak arra figyeltek oda, hogy színvonalas, online multiplayerre koncentráló shootert alkossanak, hanem törekedtek a Star Wars univerzum minél autentikusabb visszaadására is. A modelleket nem akármi alapján készítettek el: a helyszínek, eszközök, járművek alapjául az eredeti, LucasArts archívumaiban őrzött makettek, és a forgatásokon használt valódi tárgyak szolgáltak. Sőt, még a hangeffekteket is a hivatalos Skywalker Sound archívumból emeltek át a játékba a készítők!

 

Ha eddig vártál volna egy PlayStation 4 beszerzésével, akkor itt a kihagyhatatlan lehetőség: az exkluzív kiadású PlayStation 4 Star Wars Battlefront Bundle-ben nemcsak a játék Deluxe Editionje és pár klasszikus cím csücsül, hanem a PS4 konzol is méltó borítást kapot. A Darth Vader mintázatú borítás láttán nem kérdés, hogy mire gyűjtesz majd idén ősszel! Most ráadásul még két darab Cinema City mozijegyet is kapsz a csomag mellé, amit bármilyen klasszikus előadásra beválthatsz, így duplán érdemes lecsapni rá!

Sony PlayStation 4 Star Wars Battlefront Darth Vader Edition csomagKüzdj meg az ellenséggel az Endor, a Hoth, a Sullust vagy a Tatooine bolygókon! A Star Wars: Battlefront egy lehengerlő látványvilággal bíró, a Battlefield szériáért is felelős csapat gondozásában készülő játék, amire minden rajongó büszke lehet majd. A novemberben érkező alkotást már most előrendelheted PC-re, Xbox One vagy PlayStation 4 konzolodra!

 

 

Star Wars Battlefront vásárlás

PlayStation 4  |  Xbox One  |  PC

Sony PlayStation 4 Limited Star Wars Battlefront Darth Vader Edition Bundle + 2 db mozijegy

 


Kapcsolódó híreink:

 

Disney Infinity 3.0 Star Wars megjelenés
HALO 5 Guardians megjelenés