A figurákat és a videojátékot ötvöző játékok napjainkban egyre népszerűbbek, most pedig a LEGO is csatlakozik az őrülethez. A LEGO-videojátékokat is fejlesztő Traveller's Tale gondozásában készülő LEGO Dimensions egy olyan bővíthető játék lesz, amelyben figurákat kelthetsz életre, sőt, akár új területeket is megnyithatsz!

 

Lego Dimensions Xbox PlayStation előrendelés

LEGO Dimensions vásárlás és előrendelés

Indulócsomagok  |  Fun Pack csomagok  |  Team és Level Pack csomagok


A LEGO Dimensions figurák alapanyaga egyszerű, valódi legó, amik között nemcsak karaktereket találhatsz, hanem járgányokat, eszközöket is. A LEGO Dimensions Starter Packok mindent tartalmaznak, amik az induláshoz szükségesek. Megtalálható bennük a játékszoftver és a figurák beolvasásához szükséges platform (ami jelen esetben egy impozáns dimenziókapu). Emellett még négy darab LEGO figura, amelyek saját másukat teszik elérhetővé, irányíthatóvá a videojátékban: Gandalf, Batman, Wyldstyle és a Batmobile. Felejthetetlen kalandok, akció, ügyességi és logikai fejtörők várnak a LEGO Dimensions univerzumában! Az indulócsomag mellett számos kiegészítő közül választhatsz: A Gyűrűk Ura, DC képregények, LEGO The Movie, Ninjago, Vissza a jövőbe, Ki vagy Doki és még sorolhatnánk.

 

Lego dimensions figuracsomagok


A Fun Pack elnevezésű csomagok két figurát tartalmaznak (általában egy szereplő és egy járgány, eszköz). A Team Pack és Level Pack nevű csomagok ezeknél nagyobbak, több figurát tartalmaznak. A Team Packok esetében egyszerű figuragyűjteményekről van szó, például a Ninjago Team Pack két szereplőt és két járgányt tartalmaz. A Level Packok figurák mellett olyan nagyobb méretű digitális tartalmakhoz is hozzáférést nyújtanak, amik a játékban egy egészen új pályának, bejárható világnak felelnek meg. Ilyen például a Back to the Future Level Pack, ami három figurán túl a Hill Valley Time Travel Adventure extra pályához is hozzáférést nyújt.

Ne feledd: a videojátékokat és figurákat egyesítő játékok (mint a LEGO Dimensions is) mindig szükséged van a játék lemezére, legalább egy figurára, és annak beolvasását lehetővé tevő platformra is. Ezeket mindig megtalálod az aktuális kezdőcsomagban, később pedig további figurákkal bővítheted a gyűjteményed. Kalandra fel: vár a LEGO játékok különleges, dimenziókat egyesítő fantasztikus világa!

 

LEGO Dimensions vásárlás és előrendelés

Indulócsomagok  |  Fun Pack csomagok  |  Team és Level Pack csomagok

 


Kapcsolódó híreink:

 

Skylanders SuperChargers megjelenés Disney Infinity 3.0 megjelenés