Grand Theft Auto V (xbox one, ps4, pc)

GRAND THEFT AUTO V  vásárlás  |   Már felújított nextgen változatban is elérhető!

PlayStation 4  |  Xbox One  |  PC  |   PS3  |  Xbox 360  |


A Grand Theft Auto V 2013 legjobban várt játéka volt, nem is alaptalanul. A Rockstar Games mindent megtett annak érdekében, hogy egy minőségi sandbox akciójátékot tehessen le az asztalra. A pozitív kritikai visszhang és a magas eladások tükrében pedig elmondhatjuk, hogy ez sikerült is nekik. A Grand Theft Auto V-nek talán csak egy hibája volt: az, hogy nem jelent meg a nextgen konzolokra és PC-re sem. Idén (pécés viszonylatban pedig jövő év elején) viszont ez is megváltozott!

 

A Rockstar Games végre elkészítette a Grand Theft Auto V nextgen és PC-s változatát: a híres játék feltuningolt változata a Sony és a Microsoft gépeire 2015 november 18-án érkezett, míg a PC verzió április 14-én. Az új GTA5-re nemcsak a grafikai tunningolás miatt érdemes benevezni, hanem olyan újítások miatt is, mint az bekapcsolható belső nézet. A Grand Theft Auto V-öt már FPS játékként is végigviheted, ami egészen újfajta élményt nyújt az eddigiekhez képest!

 

Grand Theft Auto V nextgen FPS nézet GTA 5 előrendelés2014. novembere óta már nextgen konzolon is élvezheted a csúcsminőségű játékot! A Grand Theft Auto V egy nyílt, szabadon bejárható városban játszódik, amit teljes egészében bejárhatsz! Los Santosban eldöntheted, hogy a saját fejed után mész vagy éppen követed az általad kiválasztott karakter történetét. Három kétes múlttal rendelkező fazon közül választhatsz, ők Michael, Franklin és Trevor. Mindegyikőjüknek megvannak a saját erősségeik és gyengeségeik, amivel összhangban más és más kalandokban lehet részed attól függően, hogy éppen melyikőjüket választod. A GTA 5 grafikájára eddig sem volt panasz, a nextgen változat azonban még erre is rátesz egy lapáttal – PC-n pedig csak a géped lesz az, ami határt szabhat a játéknak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a GTA elsősorban felnőtteknek készült. A játék központi témája a bűnözés, a fegyverek és a bankrablás, így durvaságáról híres játékot csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

 


A Grand Theft Auto V nextgen változatát PlayStation 4 vagy Xbox One konzolodra is megvásárolhatod nálunk, amit immáron a WestEnd mellett az Allee bevásárlóközpontban és a Pólus Centerben is megtehetsz. Nem rendelkezel új generációs konzollal vagy elég erős számítógéppel? Ha kimaradt volna a GTA V, könnyen bepótolhatod: a PlayStation 3 vagy Xbox 360 verziót bármikor megvásárolhatod üzletünkben!