Disney Infinity 3.0 előrendelés

Disney Infinity 3.0 csomagok, figurák, korongok

 

Megjelent a Disney Infinity-sorozat harmadik kiegészítése, ami a Csillagok Háborúja univerzumot karolja fel, hogy egy kiváló szórakozást nyújtó alkotást kínáljon a játékosok számára. A Disney Infinity 3.0-ához az összes korábbi DI figura is használható, a széria pedig folyamatosan újabb karakterrekkel és játékszettekkel bővül. Sőt, a Star Wars VII megjelenése után a film karakterei is csatlakoztak a DI figurákhoz és felkerültek a boltok polcaira.

Légy részese egy új történetnek: immáron egy igen hosszú és kalandokkal teli story mód vár, amelyben átélheted a Csillagok Háborúja filmek legemlékezetesebb momentumait. Járd be a jedik vagy sithek oldalán a Star Wars univerzum jellegzetes helyszíneit, vívj párbajt a fénykarddal és fedezd fel a világot! A játék a történetes módon (az úgynevezett Play Set, magyarul játékszettek) felül rendelkezik egy Toy Box móddal is, ahol (a régebbi Disney Infinity részekhez hasonlóan) egy teljesen nyitott világban tevékenykedhetsz, építhetsz, játszhatsz, versenyezhetsz, s mindennek csak a képzeleted szabhat majd határt. A Disney Infinity 3.0 remek versenyeket, űrcsatákat, lézerkardos párbajokat, felemelő élményeket kínál mindenki számára, korosztálytól függetlenül!

 

Starter Pack Disney Infinity 3.0 tartalma

 

Mit tartalmaz az indulócsomag?
A Disney Infinity egy olyan videojáték, amelyben figurákat hívhatsz életre. Az indulócsomagoknak alapvető eleme egy beolvasóplatform, ami nélkülözhetetlen a figurák beolvasásához. A Disney Infinity 3.0 része még maga a játékszoftver, és két figura: Ahsoka Tano és Anakin Skywalker. A Disney Infinity játékokban a Toy Box mód mindig elérhető, a történetorientált játékmódokhoz viszont egy külön szobor is szükséges: ezek az úgynevezett Play Set, azaz játékszett szobrok. Az indulócsomag a Star Wars Twilight of the Republic Play Set eléréséhez szükséges szobrot tartalmazza. A figurákat és a Play Set szobrot a beolvasóplatform megfelelő rekeszébe kell illeszteni, az így megnyitott tartalom pedig rögtön elérhetővé válik a játékban. A szereplőket ábrázoló figurák esetén egy-egy játszható karakter válik elérhetővé, a Play Set szobor egy adott világba enged be, a később érkező képességkorongok pedig más extra tartalmakat tesznek elérhetővé a játékban, eslősorban a szabadon alakítható Toy Box módban (például új talajtípusok, képességek, járgányok, tárgyak és eszközök). Amennyiben még nem ismernéd a Disney Infinity videojátékok és figuráit, akkor érdemes elolvasnod részletes ismertetőnket is, hogy minden fontosat megtudj!

 

star wars disney képek csillagok háborúja disney infinity megjelenés

 

 


Kapcsolódó híreink:

 

Skylanders SuperChargers megjelenés Lego Dimensions megjelenés