PlayStation VR

PlayStation VR vásárlás 

Ha vezető technológiáról van szó, akkor a Sony mindig az élen jár. Így van ez a virtuális valóság szemüvegeknél is. A legmodernebb technológiát már a Sony PlayStation VR is alkalmazza. Komoly vizualitást kapsz kívül és belül is: a futurisztikus külső 5,7 colos Oled kijelzőt rejt, ami full HD felbontásban jeleníti meg szemed elé a legkülönfélébb tájakat. A Sony arra is figyelt, hogy semmi ne törje meg a varázst: a képfrissítés olyan ütemű, hogy a gyors mozgások is folyamatosak maradnak, a szemüveg kialakítása pedig 100 fokos, így a periférikus látást sem akadályozza. A Sony PlayStation VR természetesen PlayStation konzoloddal is csatlakoztathatod, a látottakat pedig kivetítheted TV-re is, és akár másokkal is megoszthatod élményeidet. Ha elsősorban játékra szeretnél ilyen szemüveget használni, akkor a Sony PlayStation VR a legjobb választás.


 

Playstation VRA szemüveg

PS VR-ral valóban úgy érzik a játékosok, mintha fizikailag a játék virtuális világában lennének. A PS VR a legkorszerűbb technológiákat tartalmazza, úgy mint a 360 fokos fejlekövetést, a széles látómezőt, a magas frissítési rátát és a SIE saját binaurális 3D hang technológiáját, így is növelve a játékélményt.

Sony Playstation VR   |  134.990 Ft   

 
PlayStation VR Camera V2KiegészítőkPlayStation VR Move Twin Pack

Sony PlayStation Camera New V2 |  19.990 Ft

Sony Playstation VR Move Twin Pack |  23.990 Ft 

JátékokPlayStation VR kép 2

 
 
A PS VR, ami kompatibilis a már a fogyasztók otthonában lévő, több mint 40 millió PS4-gyel, 30 játékból álló portfólióval érkezik, amely olyan exkluzív címeket is tartalmaz, mint a Rez Infinite (Monstars & Enhance Games), a Batman Arkham VR (RockSteady és Warner Bros Interactive Entertainment), a DRIVECLUB VR és a RIGS Mechanized Combat League (SIE Worldwide Studios). A PS VR megközelítőleg összesen már 50 játékot kínál majd az év végére.
 
A PS VR-ral valóban úgy érzik a játékosok, mintha fizikailag a játék virtuális világában lennének. A PS VR a legkorszerűbb technológiákat tartalmazza, úgy mint a 360 fokos fejlekövetést, a széles látómezőt, a magas frissítési rátát és a SIE saját binaurális 3D hang technológiáját, így is növelve a játékélményt. Olyan perifériákkal, mint a PlayStation Move Motion Controller, a DualShock 4 Wireless Controller és a hamarosan érkező  PS VR Aim Controller, a játékosok felfedezhetik a virtuális környezetet és könnyedén kapcsolatba léphetnek a karakterekkel, mintha tényleg jelen lennének a különleges világokban.

A PS VR “Social Screen” funkciójával barátaid TV-n követhetik kalandjaidat, így közös lesz az élmény. Az olyan játékok, mint az ingyenesen letölthető PLAYROOM VR (SIE WWS), tökéletesen szemléltetik a „Social Screen” funkció előnyeit, és hogy milyen kalandokat rejt a barátokkal megosztott játék. A PS VR külső kiadói is izgalmas és egyedi játékokat dobnak piacra, mint pl.: EVE: Valkyrie (CCP Games), a Thumper (Drool), a 100ft Robot Golf (No Goblin), a Job Simulator (Owlchemy Games), a  Superhypercube (Polytron), a Battlezone (Rebellion), az Eagle Flight (Ubisoft), a Here They Lie, a PlayStation VR WORLDS és az Until Dawn: Rush of Blood (SIE WWS). 
 
Playstation VR vásárlás  |  Megjelenés: 2017. 01. 24.

Sony Playstation VR   |  134.990 Ft  

 

#playstationvr