Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport  |  Megjelenés: 2017.10.18.

Standard Edition

Day 1 Edition

Steelbook Edition

Collector's Edition

Gran Turismo-rajongók, figyelem! Itt az ideje ismét bekapcsolni az öveket és irány a pálya! Vár a Gran Turismo Sport az összes újdonsággal, a legerősebb autókkal és a legizgalmasabb versenyekkel! Vesd bele magad a száguldásba!

A leggyorsabb versenyek akár karnyújtásnyira

A Gran Turismo készítői mindig is igyekeztek a legrealisztikusabb irányítást és megjelenítést biztosítani a játékosok számára. A Gran Turismo Sport is csatlakozik ehhez a sorhoz, a felturbózott grafika olyan közel hozza a játékot, mintha csak az autóban ülnél Te is. Az irányítás és a fizika kialakítása során is ügyeltek rá, hogy a vezetési élmény is olyan lehessen, akár a valódi.

Gran Turismo Sport

A legjobb vezetési élmények kezdőknek és profiknak egyaránt

A Gran Turismo Sport irányítása igazítható akár a legkezdőbb igényekhez is! Vár számtalan vezetéssegítő funkció, mint a mesterséges intelligencia, amely ellát helyetted olyan kulcsfontosságú funkciókat, mint a fékezés, vagy a kormányzás, így könnyedén beletanulhatsz a játékba. Ha pedig úgy érzed, hogy te vagy a versenyek ásza, akkor mindezt ki is kapcsolhatod.

Kihívásokkal teli pályák változatos és hatalmas felhozatala

A játékban kipróbálhatod magad egyszerűbb versenypályákon, bonyolult, akadályokkal teli tereppályákon, te akár a gyors forgalmú utakon is! A lehetőségek tárháza hatalmas, Te pedig bármely versenystílus kedvelője legyél, biztosan megtalálod majd a kedvedre valót. A pályákon ráadásul nem csak hihetetlen realisztikus megjelenés vár, de a megvilágítás és az időjárás viszontagságaival is szembe kell majd nézned, ezzel fokozva az izgalmakat.

Bivalyerős autók a legjobbaknak

Ahogy azt már a Gran Turismonál megszokhattad, ezúttal is lenyűgöző csodaautók várnak majd. Megtalálhatod a legegyszerűbb, leggyakoribb autókat az aszfaltról, de akár a leggyorsabb versenyautókba vagy akár koncepcióautókba is bepattanhatsz! A legdrágább és legritkább autóktól kezdve a legnépszerűbb márkákig megtalálod majd a felhozatalban a kedvenceidet. Több, mint 150 különböző járgány várja, hogy tövig nyomd a gázpedált és megnyerd velük a versenyt!

Egyedi versenyek, egyedi izgalmak

A játékban létrehozhatod a saját autóversenyeidet is, amelyeken aztán győzelmet is arathatsz. Létrehozhatsz online csoportokat is, így a saját versenyeiden a barátaiddal is megküzhetsz – vagy akár bármely másik pályán is. Ráadásul mindezt élvezheted akár a virtuális valóságban is, hiszen a Gran Turismo rendelkezik VR Drive móddal is!

Fokozd az élményt!

Az autós játékok kétségkívül a megfelelő perifériákkal válnak igazán realisztikussá. Ha nem csak a képernyőn szeretnéd, hogy mindez visszaköszönjön, akkor érdemes beszerezned a megfelelő felszerelést is, amellyel úgy érezheted magad, mint egy igazi autóban. Hogy mindezt meg is valósíthasd, válassz kiváló minőségű kormányaink és playseatjeink közül!

Gran Turismo Sport  |  Megjelenés: 2017.10.18.

Standard Edition

Day 1 Edition

Steelbook Edition

Collector's Edition