God of War  |  Megjelenés: 2018.04.20.

Várnak észak hűvös tájai és legendás alakjai. Bújj újra Kratos bőrébe a legújabb God of Warral, aki most nem csak egy egészen új oldaláról mutatkozik majd meg, de ezúttal a skandináv mitológiába is bepillantást nyerhetsz.

Istenek a fagy birodalmában

Kratos és fia az irányt most a vikingek felé veszi. Szállj szembe a borzasztó Jörmungandr világkígyóval és kényszerítsd térdre a legkeményebb isteneket is, akik az utadba próbálnak állni. Az északi területeken ráadásul nem csak az újabb ellenfelekkel kell megküzdenie, de a hóval és a faggyal is, amely ezeken a tájakon honol.

God of War

Apai gondoskodás

Ha pedig az északi mitológia nem volna elég, Kratosnak ezúttal apaként és tanítómesterként is helyt kell állnia. Fia, aki még ifjú koránál fogva csak ismerkedik a világgal, most vele tart. Mindez azt is jelenti, hogy az istenekkel harcolónak gondoskodnia is kell a fiúról és megmutatnia neki mindazt, ami a nagyvilágban vár rá.

Új körülmények

A hűvös területek nem csak időjárás szempontjából teszik majd próbára a két harcost. Ez egy új világ, melyben újabb képességekre és fegyverekre lesz szükség. Kratos újabb társa egy balta, a Leviatan, amely nem csak ellenfeleinek lefejezésében tesz remek szolgálatot, de fát is lehet vele vágni.

Egyedülálló látványvilág

A God of War másik fejlesztése a Playstation 4-re tervezett bivalyerős grafika. A havas, fagyos és zord tájak most olyan kiváló minőségben tárulhatnak eléd, mintha Te is ott járnál. A HD minőség mellett az univerzum és a karakterek esetében egyaránt gondos tervezés eredménye a lehető legrealisztikusabb játékélmény.

God of War  |  Megjelenés: 2018.04.20.