Forza Horizon 4

Forza Horizon 4  |  Megjelenés: 2018.10.02.

Standard Edition

Dübörögnek a motorok, mert kezdetét veszi a Microsoft legismertebb játékának autós versenye. Ismét eltelt 2 év, ami azt jelenti a fesztivál kinyitja kapuit a Forza Horizon 4 előtt.

Új helyszín

A fesztivál ezúttal a Brit szigeten vert tábort, így lehetőségünk van bejárni Anglia és Skócia ködös tájait. Az egyhangúság miatt nem kell félnünk. Hatalmas kastélyok, várak és falvak mellett száguldhatunk autóinkkal ebben a hihetetlenül nagy nyílt világban. Melyben most először Online furikázhatunk, így nem egy másik játékossal fogunk találkozni.

Forza Horizon 4

Az eddigieknél is több autó

A sorozatban most először van lehetőségünk összesen 450 autó volánja mögé beülni és vezetni. Az autós kínálat nagyon széles. Megtalálhatók a mindennapi autók mellett a terepjárók és az igazi luxus autók is, melyek a valóságban is létező gyártók műhelyéből gördültek ki. Ezeket az autókat ráadásul a saját ízlésünknek megfelelően fejleszthetjük tovább vagy adhatunk neki új külsőt.

Dinamikus évszak és időjárás

A versenyek most az eddigieknél is nagyobb kihívásokat jelentenek, hála a változó évszakoknak. Egyszer versenyezhetünk napsütésben, míg máskor falevelek borítják az utat vagy télen befagyott tavakkal találkozhatunk, amire ráhajtva új eddig be nem járt tájakat ismerhetünk meg, de versenyeken remek rövidítési lehetőség is.

A legszebb látványvilág

Most először lehetőségünk van a világ legerősebb konzolján játszani a Forza Horizon 4-el 60 fps-ben élvezni a nyílt világot, amit még tovább fokoz a 4K felbontás, a tökéletes képminőséghez. Most először ülhetünk be a McLaren Senna autójába, ami a brit gyárból gurult ki egyenesen hozzánk, játékosokhoz. Ne habozz és ragadd meg a kormányt vár a Horizon 4!

Forza Horizon 4  |  Megjelenés: 2018.10.02.

Standard Edition