Far Cry 5

Far Cry 5  |  Megjelenés: 2018.03.27.

Deluxe Edition: PS4Xbox One

Standard Edition: PS4Xbox One | PC

Gold Edition: PS4Xbox One

The Father Edition: PS4   |  Xbox One

Ideje újra fegyvert ragadni és szembeszállni az újabb fenyegetéssel! Utazz Montanába és számolj le a világvége-mániás szektával, amely akár az egész világra is veszélyt jelenthet. A Far Cry 5 ezúttal is a legizgalmasabb és legpörgősebb élményeket ígéri!

Az éden hídja

A játék során Montana békés világát kell majd helyreállítanod. A szabad és nyugodt életet ugyanis az Eden's Gate szekta fenyegeti, akik mániákusan a világvégét hajszolják és jelentős veszélyt jelentenek nem csak a helyiekre, de ha nem állítja meg őket valaki, akkor akár mindenkire nézve is. Elég bátor vagy, hogy leszámolj velük?

Dragon Ball Fighter Z

Egyedi élmények

A Far Cry 5ben a saját szájízed szerint alakíthatod majd a karakteredet. Építsd fel képességeit és fegyvertárát a játékstílusodhoz illően és oldd meg a problémás helyzeteket úgy, ahogyan csak tetszik. A játék ezúttal hatalmas szabadságot kínál a feladatok megoldása során, így most egy igazán egyedi játékélményben lehet majd részed.

A falka szelleme

Hogy megállítsd az Eden's Gate szektát, nem lesz elég megtizedelned és megfélemlítened őket. Ahhoz, hogy végleg eltöröld őket a föld színéről, meg kell találnod a vezetőjüket és kiiktatnod. Ám jobb, ha vigyázol, hiszen az elkötelezett hívek minden követ megmozgatnak majd, hogy megakadályozzák terveidet.

Bőséges fegyvertár

Az ötödik részben ezúttal is változatos fegyverrepertoár vár. Ez gondoskodik róla, hogy valóban egyedi lehessen a játékélmény, s igazodni tudjon az igényeidhez. A fegyvereken túl további eszközök és járművek is várnak, mint repülőgépek vagy izomautók. A jó felszerelés pedig már fél siker az úton.

Far Cry 5  |  Megjelenés: 2018.03.27.

Deluxe Edition: PS4Xbox One

Standard Edition: PS4Xbox One | PC

Gold Edition: PS4Xbox One

The Father Edition: PS4   |  Xbox One