Fallout 76

Fallout 76  |  Megjelenés: 2018.11.14.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Visszatér a Fallout sorozat, hívva játékosokat a posztapokaliptikus világába. Ezúttal a nyílt online világában nem lesznek NPC-k, helyette más játékosokkal fogunk találkozni, akik lehetnek barátok vagy ellenségek.

Ismerd meg a 76-os bunker történetét

A mostani részben a 76-os bunker túlélőinek történetét ismerhetjük meg. Ezúttal az eddigieknél is jóval nagyobb pályát kapunk, így felfedeznivalóban nem lesz hiány. Kedvünkre barangolhatunk a West Virginia ihlette pályán. A környéken különféle mutánsokkal, szörnyekkel és más játékosokkal kell megküzdenünk, egyedül vagy csapatban.

Fallout 76

Otthon a nukleáris támadás sújtotta földön

Felfedezések közben lehetőségünk van bunkereket építeni magunknak, a kisebb változatokkal még tudunk költözni, odébb tenni, viszont a nagyobb bázisok már nem mozdíthatók. Ezeket a bázisokat meg kell védenünk különféle szörnyek ellen vagy más játékosok támadásait kell visszavernünk. Az otthonunk életben tarthatósága érdekében különféle erőforrásokat kell biztosítanunk.

Kimarad a kampány, de nincs okunk csüggedésre

A Fallout 76 hatalmas világa így is rengeteg tennivalót kínál a játékosoknak, így ez kárpótolja a single-player kampány hiányát. A világot bejárhatjuk egyedül vagy barátainkkal, mások bázisát foglalhatjuk el/ foszthatjuk ki. Találkozhatunk hatalmas szörnyekkel, amiknek a legyőzéséhez érdemes csapattal menni. Minél nagyobb a szörny, annál nagyobb a legyőzése által szerzett zsákmány is.

Építsünk Nukleáris rakétát!

A játékban lehetőségünk van egyedül vagy társainkkal közösen atomrakétát építeni. A kész példányt útnak is lehet ereszteni, lebombázhatjuk vele ellenségeink bázisát is. Egy ilyen rakétával sújtotta területen ritka és értékes tárgyakkal teli zónákat hozhatunk létre. De az atomrakéta más játékosokat is érdekel, így gondoskodni kell a védelméről is. A döntés rajtunk áll, mikor engedjük szabadjára az atom erejét.

Fallout 76  |  Megjelenés: 2018.11.14.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC