Dragon Ball Fighter Z

Dragon Ball Fighter Z  |  Megjelenés: 2018.01.26.

Standard Edition: PS4Xbox One

Collector's Edition: PS4   |  Xbox One

Válj Super Saiyanná és légy Te a legnagyobb legendás harcos! A DragonBall FighzterZ most egy egészen új verekedős kalandra invitál, melyben kedvenc animéd szereplőivel vehetsz majd részt. Harcolj karöltve a legnagyobb csillagharcosokkal most!

Szállj szembe az androidokkal

Android 16 újra életre kelt – a többi androiddal együtt pedig most jelentős fenyegetést jelentenek. Gokura és barátaira vár a feladat, hogy szembeszálljanak a gépekkel, akiket kifejezetten harcra terveztek, és akiket látszólag nem állíthat meg senki. Vegyél részt Te is a hatalmas összecsapásban és akadályozd meg az androidok támadását!

Dragon Ball Fighter Z

Egyedülálló fighting élmény

A játék irányítását a készítők úgy tervezték, hogy a veteránoknak és a kezdőknek egyaránt élvezetes lehessen. Ha úgy érzed, már elég rátermett vagy, merülj el a kombók és taktikák sűrűjében, hogy magasabb szintre emelhesd a játékélményt. Ha még most ismerkedsz a műfajjal, akkor pedig kiváló kezdést nyújthat a DragonBall FighterZ.

Egyedi párosítások

A játék során 3v3 tag meccsekben vehetsz majd részt. Mindez lehetővé teszi, ahogy az első pillantásra összeférhetetlen karakterek képességeit is hasznosítsd akár együtt. Találd meg a saját stílusodat és szállj ringbe a legnagyobb harcos címéért, amely most csak karnyújtásnyira van tőled!

Különleges megjelenés

A játékban ötvöződik a legjobb minőségű grafika és az anime stílus – ezzel egy olyan lenyűgöző elegyet alkotva, amely bármely játékost könnyedén lenyűgöz. Az egyedi megjelenéssel még izgalmasabbá válhatnak mindazok az élmények, amelyekről a játékmenet és a különleges univerzum gondoskodik.

Dragon Ball Fighter Z  |  Megjelenés: 2018.01.26.

Standard Edition: PS4Xbox One

Collector's Edition: PS4   |  Xbox One