Dirt 4

DiRT 4  |  Megjelenés: 2017.06.09.

Standard Edition: PlayStation 4   |  Xbox One | PC

Ha Te sem tudsz betelni a legújabb generációs, élethű és izgalmas autóversenyzős játékokkal, akkor most új lehetőség áll előtted. Itt a DiRT 4, a Codemasters legújabb remekműve! Pattanj be Te is a legkirályabb járgányokba és érj elsőként a célba!

 

Új helyszínek

Öt, hihetetlenül király versenyhelyszín vár Rád, amelyeken megmutathatod mindenkinek, hogy mit tudsz. Utazz Ausztrália, Spanyolország, Michigan, Svédország és Wales változatos tájaira és versenypályáiba, hogy szembenézz a szakma legjobbjaival. Minden terület és minden pálya más kihívások elé állít majd, így garantálva, hogy a játék soha ne legyen unalmas.

Tekken 7

Több, mint 50 autó

Több mint ötven különböző versenyautó várja, hogy a volánja mögé ülj és tövig nyomd a gázt. Ráadásul nem is akármilyen lehetőséget kínálnak mindezek a négykerekűek. A nagy választék mellett még rendelkezésedre áll a tuningolás lehetősége. Ez utóbbinak jócskán hasznát is veheted majd, hiszen a pályákon az őrült száguldozás közepette az autók sérülhetnek, így nem fog ártani időnként ellátogatni egy szerelőhöz.

Dirt 4

A legdurvább versenyek

Számtalan különböző játékmódban is kipróbálhatod magad. A jól ismert kampány mellett lehetőséged adódik majd gyors futamokat lezavarni, mielőtt munkába indulnál, de vár a Dirt Academy és a multiplayer versenyek is amelyek során komoly tudásra tehetsz szert a DiRT világában. Ha pedig már úgy érzed, mindent tudsz, akkor irány a kompetitív, ahol a legnagyobb kihívások várnak!

Egyedi lehetőségek

Amellett, hogy a saját ízlésed és elvárásaid szerint tuningolhatod az autóidat, még további személyre szabható lehetőségek is várnak Rád a DiRT4-el. A Your Stage folyamán megtervezheted a saját versenypályádat, ahol megrendezheted minden idők legkeményebb futamát is akár. Arass győzelmet a saját futamodon a legjobb verdáiddal!

DiRT 4  |  Megjelenés: 2017.06.09.

Standard Edition: PlayStation 4   |  Xbox One | PC