Devil May Cry 5

Devil May Cry 5  |  Megjelenés: 2019.03.08.

Standard Edition: PC

Deluxe Steelbook Edition: PS4 | Xbox One

Több, mint 10 év eltelte után most újra folytatódik a sorozat a Devil May Cry 5-el. A főszerepben a négyben megismert Nero áll, aki Red Queen kardjával pusztítja a démonokat. A játék továbbra is hozza a harcokhoz oly jól igazodó pörgős zenét és a hamisítatlan hack and slash élményt. Minden adott egy jó kis démonirtásra!

Csapatban az igazi, ha démonok öléséről van szó

A DMC5 továbbra is egy egyjátékosra épülő játék. Viszont a csavar! Online lesznek olyan részek a történetben amikor más játékosokkal is összefuthatunk, ez jelenthet egy pillanatot, de akár együtt is harcolhat veled. Ha offline játszanál, akkor sincs gond, mert ezekhez a részekhez akkor maga a gép csatlakozik. A játékosok értékelést adhatnak a másik társukra, aki így jó rangot ér el az extra jutalomban részesülhet.

Devil May Cry 52

Színre lép a titokzatos V

A játékban nemcsak Nerot vagy Dantét kell majd irányítanod. A duohoz csatlakozik V is. V a többiekkel ellentétben teljesen más stílusban harcol. Olyan laza srác, aki nem kerül fizikai kapcsolatba ellenfeleivel, csak megidézi démoni segítőit. Ilyen társunk lesz például Shadow, a pumaszerű lény, Griffon, a méretes démonmadár, valamint egy hatalmas behemót, Nightmare, aki a legnagyobb ellenfeleket is padlóra küldi.

Ez lesz a sorozat legélethűbb része

A Capcom most először fotorealisztikusan kelti életre szereplőit. A csapat nem csak a szereplőket 3D-szkennelte, hanem még a ruházatukat is megvarrták hozzá, így kerültek be a játékba. Az így kapott eredmény: igazi élethű ruhák, melyen a természetes ráncok és vonalak is látszódnak. A játék fizikájával is foglalkoztak. A karakterek testsúlyuknak megfelelően mozognak. Így ötvözik az élethűséget a pörgős, akciódús játékmenettel.

Érzelmekben gazdag sztori

A történet a negyedik rész után játszódik, jó pár év elteltével. Nero már nem kamasz, hanem egy ereje teljében lévő erős démonölő, aki ezáltal új képességekre is szert tett. Megtudhatod mi minden történt vele azóta, hogy összefutott Dantéval. A DMC sztárja, Dante okkal hord szakállat, aminek semmi köze nincs az öregedéshez. A fejlesztők állítása szerint sírás lesz a vége. Már alig várjuk!

Devil May Cry 5  |  Megjelenés: 2019.03.08.

Standard Edition: PC

Deluxe Steelbook Edition: PS4 | Xbox One