Death Stranding

Death Stranding |  Megjelenés: 2019.11.08.

Standard Edition: PS4

Special Edition: PS4

Collector's Edition: PS4

A híres játékfejlesztő, Hideo Kojima akinek a Metal Gear sorozatot is köszönheted a Konamitól kilépve nem tűnt el. Most új csapattal a háta mögött megalkotta az egyik legérdekesebb és titokzatosabb játékot a Death Stranding-et. Ebben a nyílt világú játékban minden jelen van, ami egy videojátékban megtalálható. Titokzatos lények, lopakodás, harc, miközben válladat a Föld megmentésének súlya nyomja. Készen állsz egy nem mindennapi kalandra?

A fő hangsúly a kapcsolatok!

A játék főszereplője Sam, egy egyszerű ezermester, akire a világ megmentésének súlya nehezedik. A Földön kevesen élnek és Sam feladata, hogy a távoli csoportokkal kapcsolatot teremtve egy egységes csoportot hozzon létre, miközben számtalan veszéllyel kell szembenéznie. Kapcsolatot teremthetsz a többi játékossal is. Bár nem fogjátok egymást látni, de segíthetitek egymást, küldhettek felszereléseket egymásnak vagy osztozhattok a biztonságos menedéken. Cél csupán egy van, egyesíteni a civilizációkat!

Death Stranding

A legnagyobb ellenséged az eső!

A játék világa dinamikusan változik. A Föld folyamatos pusztulásban, melynek fő oka az eső. Ha nincs rajtad az esőkabátod, akkor véged. Ahol hozzád érnek az esőcseppek ott azon a területen rohamosan elkezdesz öregedni és akár percek alatt meghallhatsz. Az eső, másnéven Timefall az idő sebességét befolyásolja. Egyben ez jelzi a különleges, árnyszerű lények a Beached Things lények közeledtét is.

Itt nincs Game over!

A halállal nem ér véget a játék. Ilyenkor egy különös víz alatti világba kerülsz, ahol visszaszerezheted az elveszett dolgaidat vagy rég eltűnt tárgyakra bukkanhatsz. Szellemként belső nézetből bejárhatod ezt a helyet, miközben keresed a kiutat, mellyel visszatérsz az élők közé. Ezáltal soha nem fogsz kizökkeni a játék ritmusából. A halálnak nyoma marad, amint visszatérsz az élők közé egy olyan helyet fogsz látni, amin látod a halálod okozta következményeket.

Figyelmesség a legapróbb részletekig!

Már önmagában a pusztuló világ, egy elképesztő látványban tárul eléd. A fejlesztők nem elégedtek meg egy gyönyörű, de folyton pusztuló világgal, ami mesterien jelenik meg a képernyők előtt. A színészekre is nagy hangsúlyt fordítottak, hogy a legjobbak szerepelhessenek a motion capture technológiának köszönhetően. A főhőst alakító Sem-et Norman Reedus fogja játszani, jelen lesz Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins és még sok más neves színész.

Death Stranding |  Megjelenés: 2019.11.08.

Standard Edition: PS4

Special Edition: PS4

Collector's Edition: PS4