Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Crash Team Racing: Nitro-Fueled |  Megjelenés: 2019.06.21.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

Nitros Oxide Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

A népszerű Playstation 2 játék visszatér új, felújított változatban. Nem csak szebb lett, de számos extrát is tartalmaz az új Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Válaszd ki a kedvenc szereplődet, legyen az a jó vagy a rossz oldalon, és a volán mögé ülve már indulhat is az eszeveszett száguldozás. A játék nem szab korhatárt, legyél fiatal vagy idős, a szórakozás garantált!

A régi dolgok nem vesztek homályba!

A 2003-ban megjelent játék pályáit az Activision modernizálta, hogy az tökéletes legyen a mostani generációs játékok látványához. Legyél új vagy régi játékos, a 13 pálya tartogatni fog mindenkinek meglepetéseket. A készítők nem álltak meg az újításban, további arénák, autók és játékmódok várnak rád, melyek a régi kiadásban nem szerepeltek ezzel létrehozva egy igen tartalmas, újdonságokban gazdag feldolgozást.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

PlayStation 4-en extra, ingyenes tartalmak!

A PlayStation 4-el rendelkezőknek további új tartalmakat tartogat a játék. A modernizált pályákat végig vihetik retro külsőben is. Ezt a régi érzést megkapta Crash, Coco és Cortex, valamint nem csak ezek a karakterek, de az autóik is megkapták a 2003-as kinézetet. Ezek a skinek remekül megidézik a múlt hangulatát, miközben brutálisan is néznek ki. Mindezeken felül még a PS4 tulajdonosok szert tesznek egy Crash Nitro Kart skin-re is.

Száguldás egyedi módban!

Itt nem elég a leggyorsabbnak lenni, fel is kell vértezned magad a pályán található fegyverekkel, melyek bevetésével pillanatok alatt változhatnak a sorrendek. Légy Te az, aki nem csak a leggyorsabb, de egyben a legravaszabb is ebben az eszeveszett száguldozásban, miközben beleviszed a játékba saját egyéniségedet a számtalan matricával, autó és karakter skinekkel. Légy egyedi, hogy ellenfeleid már a távolból felismerjenek, és rettegés töltse el a szívüket.

Mutasd meg milyen gyors vagy!

A játékban nem csak egyjátékos versenyek kaptak helyet. Lehetőség van helyben játszani a játékot egy osztott képernyőn keresztül. Játszhatsz más országok játékosai ellen is, ahol összesen 8-an indulhattok egy versenyen. Ha mindezt még kevésnek érzed ott az online ranglista, melynek tetején csak a legjobbaknak van hely. Elég gyorsan és ügyesnek érzed magad, hogy a lista élén állhass, miközben a világ összes játékosa csak a hátadat láthatja?

Crash Team Racing: Nitro-Fueled |  Megjelenés: 2019.06.21.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch

Nitros Oxide Edition: PS4 | Xbox One | Nintendo Switch