Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Multiplatform megjelenés(2018.06.29.): Xbox One | PC | Switch

Standard Edition: PlayStation 4

Bundle: PS4 Slim 500GB

Ha Te is a platformjátékok hőse vagy és évek óta ki sem lehet tépni a kezedből a kontrollert, ha a Crash Bandicootról van szó, akkor eljött a Te időd! Ezúttal ugyanis nem csak egy egyszerű Crash-játékhoz juthatsz hozzá, hanem egy egész gyűjteményhez!

 

3 in 1

A Crash Bandicoot Nsane Trilogy három hihetetlenül izgalmas játékkal vár Rád, melyek során a legkülönfélébb kalandok és élmények várnak rád. Rengeteg felfedezésre váró pálya, gyűjthető tárgy és még több felejthetetlen izgalom ígérkezik számodra. Szállj szembe Dr. Neo Cortexszel, utazz az időben és győzd le az összes ellenségedet.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Különleges bónuszpályák

Ahogy az a platform játékoknál lenni szokott, a bónuszpályákhoz csak speciális úton juthatsz el. Ezeken a pályákon a tapasztalat, élvezet és gyűjtögetés mellett arra is ügyelned kell majd, hogy miket is gyűjtögetsz, mivel ezek a tárgyak fognak segíteni a kijutásban is. Az extra tartalmak azonban számtalan új élményt is ígérnek az izgalmas játékmenet bővítéseként.

Nagy élmények nagy felbontásban

A játék ráadásul most lenyűgöző grafikával, HD felbontásban érkezik! A korábban már külön-külön megjelent játékokat most még megspékelték egy kis renoválással is, hogy a legjobb minőségben élvezhesd az izgalmas kalandokat. Ezek mellett ráadásul még új mozdulatok, hangok, újragondolt zenék is érkeznek a lemezen, melyek az új adottságokat jól kihasználják.

Új kihívások

Az erősebb, felújított adottságoknak új élmények is dukálnak. Olyan izgalmas lehetőségek várnak Rád, mint a Time Trial kihívások, melyek során újabb reliceket gyűjtögethetsz össze a további kalandjaid elősegítésére – no meg persze a hatalmas dicsőségért. Süsd ki az összes Time Trial kihívást, hogy Te lehess a legnagyobb ász.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Multiplatform megjelenés(2018.06.29.): Xbox One | PC | Switch

Standard Edition: PlayStation 4

Bundle: PS4 Slim 500GB