Borderlands 3

Borderlands 3 |  Megjelenés: 2019.09.13.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Super Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Diamond Loot Chest Collectors Edition: PS4 | Xbox One

A Borderlands sorozat minden idők legtartalmasabb részével vár az harmadik rész. Válassz a 4 különleges Vault Hunter közül. Vágj bele ebbe a népszerű és izgalmas shooter-looterbe egyedül, vagy barátaiddal. A loot mennyiségével sem lesznek gondok, mert több mint egymilliárd fajta fegyver található meg a játékon belül, ne habozz tovább, és fedezd fel mind!

Új karakterek és új világok

A második rész óta eltelt 5 év, és a nyugalom is eddig tartott. Új ellenség jelent meg a színen egy ikerpár formájában. Ők Calypso ikrek és bandájuk a Children of the Vault, melynek tagjai istenként tisztelik az ikreket. Hozz nyugalmat a világra és győzd le őket, miközben űrhajódba szállva magad mögött hagyod Pandorát új bolygókat fedezve fel, mely rengeteg kalandot és számtalan ismeretlen ellenfelet ígér. Ne feledd, régi ismerősökbe is belefuthatsz!

Borderlands 3

Egymilliárd fegyver!!!

Képes leszel bezsákmányolni mindet? Ezen fegyverek közül biztosan megtalálod a saját stílusodnak megfelelőt is. Viszont a készítők nem álltak meg a mennyiséggel itt. Valamennyi fegyver kétféle tüzelési móddal is rendelkezi, ehhez elég egy gombnyomás. Így vannak fegyverek, amik képesek fagyasztani vagy égetni, vagy lövedékről gránátokra vált. Ha kifogyott a tár, üres fegyverednek van még egy utolsó meglepetése. Eldobva labdaként pattoghat tovább vagy más érdekességet tehet.

Vajon kit válasszak?

4 Vault Hunter közül választhatsz, melyek képességeiket tovább fejlesztve egyedien testre szabhatsz. Moze sosincs egyedül a harc mezőkön, mert vele van Iron Bear, aki biztosítja a plusz tűzerőt. Amara egy szirén, aki 6 kezet képes megidézni, és ezekkel keményen oda csap az ellenfelekre. FL4k él-hal a vadászatért, ahogy a fenevadjai is. Zane igazi harcos/orgyilkos. Csendben, észrevétlenül képes a táborokba lopakodni, majd ott hatalmas felfordulást kavarva ugyanolyan láthatatlanul távozik.

Többé senki nem lopja el loot-odat!

A játékot végig viheted egyedül is, de barátokkal még szórakoztatóbb a játék. Szinttől és történet haladásilag is függetlenül bárki csatlakozhat bárkihez. Ugyanis a szörnyek a játékosok szintjeikhez fognak igazodni. Így a csapatban mindenki kiveheti a részét a küzdelemben. Harc után pedig jön a zsákmány. Mindenkinek saját zsákmánya van, amit nem vehet föl más játékos.

Borderlands 3 |  Megjelenés: 2019.09.13.

Standard Edition: PS4 | Xbox One

Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Super Deluxe Edition: PS4 | Xbox One

Diamond Loot Chest Collectors Edition: PS4 | Xbox One