Battlefield V

Battlefield V  |  Megjelenés: 2018.11.20.

Két év elteltével ismét visszatér a lövöldözős FPS sorozat a Battlefield V. Úgy ahogy eddig még soha nem láthattuk a második világháborút, olyan pályákat kapva amelyek történetét még senki nem dolgozta fel.

Visszatér a War Stories

A Battlefild 1-hez hasonlóan ez is egy egyjátékos kampány mely több történetet tartalmaz a második világháborúból. Olyan új helyeket ismerhetünk meg vele, mint Norvégia, ahol női katonaként a németek ellen kell harcolnunk. De megismerhetjük Észak-Franciaország és Észak-Afrika rövid történetét is. Ezeket a csatatereket eddig még senki nem használta fel, így egy teljesen új, és valós történetet kapunk a második világháború ezen szakaszairól.

Battlefield V

Újításokban gazdag Multiplayer

A Battlefild 1-ben megszokott multiplayer visszatér, mely tartalmazza a már régi jól megszokott elemeket, de újításokat is. Régebben megismerhettük az Operations-t, ezt most a fejlesztők tovább bővítették. Most egymás után több pályán is harcolhatunk. Harcosainkat teljesen testre szabhatjuk. Megváltoztathatjuk a ruháját, sapkáját, arcfestést adhatunk rá. Fegyvereink és járműveink ugyanígy fejleszthetőek és új festést kaphatnak.

Nincs Premium Pass, se Loot Box!

Ez hatalmas szó a játék történetében, mert így csak a tényleges játékért kell kiadnunk pénzt, magában a játékban található egyéb tartalmakat pénz nélkül, ingyen megkapjuk. Így a játékosok között nem támad majd hirtelen erőviszony különbség, mindent normál módon megszerezhetünk és ezáltal kapunk új és jobb eszközöket, fejlesztve vele karakterünket.

Éld át a második világháborút úgy ahogy még soha

A játék motorja a már jól ismert Frostbite, ami egy élethű világot fog a képernyőnk elé varázsolni. Megújult animációkkal, hihetetlen hangokkal. A játék támogatja a 4K-s megjelenítést is, ezzel a csúcsra emelve a látványvilágot. Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat és éld át úgy a második világháborút, ahogy eddig még soha!

Battlefield V  |  Megjelenés: 2018.11.20.