Anthem

Anthem  |  Megjelenés: 2019.02.22.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Gold Edition: PS4 | Xbox One

Az Anthem egy új és titokzatos világba hív a BioWare és az EA közös kooperatív akció-RPG játékával. Egy idegen világban egy gonosz csoport az egész emberiséget fenyegeti. Csupán a Freelancerek állnak a gonosz erők és az általuk áhított ősi technológia között. Lépj be az Anthem világába, ahol a megjelenés után még számos tartalom fog készülni, így mindig lesz okod visszatérni.

Alkoss csapatot a győzelem érdekében

Csatlakozz akár három másik játékoshoz, hogy közösen fedezzétek fel a világot, miközben izgalmas feladatokat hajtotok végre. Minden játékosnak az exoruhája egyedi, így megszabja, hogy milyen feladatkörökben eredményesebb a többiekhez képest. A csapattársak képességei alapján kell felépíteni a tökéletes taktikát. Ha egyedül vagy és a küldetésed túl nehéz, akkor csak hívj meg idegeneket, akik segítenek neked.

Anthem

Hozd létre saját, egyedi exopáncélodat

Freelancerként az exoruhádat magadnak kell folyamatosan fejlesztened a küldetések által. Páncélodat nem csak a támadásban és védekezésben lesz segítségedre. A speciális páncéllal szélsebesen mozoghatsz, repülhetsz a levegőben vagy búvárkodásra is használhatod. Mindegyik exoruha más – más támadásokra képes, így az ultimate támadásuk is éltérő.

Javelinedet a saját képességeidnek megfelelően fejlesztheted

A játékban különféle fegyvereket, felszereléseket és eszközöket fogsz találni. Ezek mindegyike értékekkel rendelkezik, melyekkel teljesen testre szabhatod karaktered képességeit, így létrehozva azt a hőst, ami a legjobban illik a harcstílusodhoz. Minél magasabb szintűre fejleszted magad, annál hatalmasabb és félelmetesebb ellenfelek várnak rád.

Fedezz fel egy hatalmas világot, mely veszélyektől hemzseg

A játék grafikus motorjáért a Frostbite 3 felel, így szemet gyönyörködtető látványban lesz részed. Vesd bele magad egy félelmetes és veszedelmes világba, melynek szinte minden eleme - legyen az élőlény, növény vagy csak maga a levegő - megpróbál veled végezni. Ahhoz, hogy felfedezd ezt a könyörtelen világot felszerelésed elengedhetetlen részét képezi a Javelined.

Anthem  |  Megjelenés: 2019.02.22.

Standard Edition: PS4 | Xbox One | PC

Gold Edition: PS4 | Xbox One